Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerek mellett ugye nem irreális elvárás hogy egy férjnek is segítenie kéne a házimunkában? Nálatok hogy van a felosztás?
Ezzel tenni már nem sokat, max. igényelni pénzt a tehermentesítésedre (kajarendelés, takarítónő, bébiszitter stb.), ha már ő nem hajlandó kivenni a részét a gyerekezésből és a háztartásból.
Egyébként a rengeteg ilyen és hasonló esetet látva szoktam mondani, hogy a nőknek egy komolyabb kapcsolat, házasság, gyerekvállalás nettó szívás. És akkor még örülhetsz, hogy a kinézeted meg az esetlegesen nem elég jó, érdekes, szórakoztató, tájékozott stb. társaságod miatt nem b*szogat, mert a többség még amiatt is húzza a száját. Adott esetben meg is csal. Rémes.
34 Jaj, amugy ezt nem ertem en sem. A nagy 100-szoros, 1000-szeres fizetesukbol ezeknek a pasikaknak nem futja takaritonore heti 1x? Kb 10 ezer / alkalomert kitakarit alsohangon, tehat 40K egy honapban, ennyi meg nekem is beleferne anyagilag egy atlagfizu mellett, es akkor ami az anyara marad az max a minden napos elpakolgatas, gondolom a huszezerszeres fizubol mosogatogepre, szaritogepre is csak futja, ne adj isten meg egy robotporszivora is, ami kb tisztan tartja hetkozben is a lakast. Plusz mondjuk ha nem is minden nap, de heti 2-3 alkalommal rendelni a kajat?
Vagy tenyleg az van, hogy ezek a sokszoros fizetesek a nagy nullahoz kepest olyan sokak csak?😂
36) "Vagy tenyleg az van, hogy ezek a sokszoros fizetesek a nagy nullahoz kepest olyan sokak csak?"
Nagyrészt az hát, vagy max a GYES-hez viszonyítva :D Az átlag magyar férfi magát is alig bírja eltartani, de itt mindig megy az emberkedés, meg a 'zasszony neve kuss' fantáziák 😂
Hát, nálunk csak egy 7 hónapos bébi van, de vannak napok, hetek, amikor nagyon nagyon fáradt vagyok. Hasfájás, fogzás, ami miatt nem tud pihenni és nyűgös. Van, hogy éjszaka óránként felsír, fel kell kelni hozzá, visszaaltatni. Egészségügyben dolgozok egyébként és azt érzem, hogy a baba mellett itthon fáradtabb vagyok nap végén, mintha lenyomtam volna a sürgősségin egy 12 órás műszakot. Fárasztóbb sokkal. A férjem szerencsére, ha őt zavarja valami, akkor megcsinálja. Pl tegnap este felmosott, mert nekem már a mosás, a főzés és az ordító gyerek mellett nem volt energiám felmosni a követ. Egy szó nélkül fogta magát, megengedte a vödröt és felmosott. Ennyi meg egy bambi. Ha nagyon kivagyok, akkor főzni se főzök, hamem kaját rendelünk. Pedig nem milliós a fizetése és néha néha belefér szerintem is.
Mindent meg lehet oldani, csak ehhez a másiknak is partnernek kell lennie benne. Nyilván a kérdező férje nem az. Szerintem se kellett volna hármat szülni. Biztos vagyok benne, hogy nem a harmadik gyerek után kezdte ezt. Valószínűleg ugyanígy viselkedett az elsőnél is. Valahol ezt ő is elrontotta szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!