Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradsz a pároddal sok-sok év múlva is, attól függetlenül hogy már kihűltek az érzelmek?
Figyelt kérdés
Akár már nem is szeretitek egymást?2023. jan. 28. 20:23
1/6 anonim válasza:
Ha amúgy jól ki jövünk el tudok képzelni ilyet.
2/6 anonim válasza:
Ha nem szeretjuk egymast, akkor nyilvan nem. Marmint persze, el lehet lenni haverokkent is, de akkor a szexet keresnem mashol elobb-utobb. Ez a helyzet csak akkor elheto, ha konkretan megbeszelitek, hogy innentol kezdve csak lakotarskent eltek egyutt, mert mondjuk igy olcso az albi, senkinek nincs kedve koltozni, de nem fog senki meglepodni, ha valamelyikotok osszeszed valakit.
3/6 anonim válasza:
Szerintem elsősorban attól függ mennyi idősek vagytok és hogy még mennyire működőképes a kapcsolat, van-e valami más gond...
4/6 anonim válasza:
Egyutt maradnék. A rózsaszín köd elszáll minden kapcsolatból egy idő után.
5/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom, ha kihűl azt fel lehet melegíteni. Addig míg javítható és próbálkozik legalább az egyik fél megmenteni a másik pedig esélyt ad rá és partner benne addig nem feltétlenül kell hogy kihűlve is maradjanak az érzelmek. Ha kitartás és akarat megvan akkor vissza hozható abban az esetben ha nem akarják a felek elengedni egymást. Igaz hogy erőfeszítést igényel de ha van bármi ami okot ad arra hogy együtt maradjanak akkor vissza lehet hozni az érzelmeket. Én úgy gondolom legalábbis.
6/6 anonim válasza:
Anyam tette mindig tonkre a kapcsolafaimat. Utolag jottem ra.
Igy egyuttmarasok a mostanival csakazert is. Meg akkor is,ha megcsal vagy gaz dolgokat csinal.
A szeretet nem mulik el a kapcsolatbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!