Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethet ettől függetlenül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet ettől függetlenül, vagy ez annak a jele hogy nem komolyak a szándékai?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk nagyon jól meg egy fiúval, úgy látom rajta hogy nagyon szeretne törődni velem, szinte minden idejét velem szeretné tölteni és kedveskedik nekem. De ugyanakkor néha azt is látom rajta, hogy nem igazán akar megnyílni, pl ha egy komolyabb témáról kezdek vele beszélgetni, pl a családi dolgaimról vagy hogy mit gondolok erről a témáról vagy arról, akkor elkezdi terelni a szót valami érdektelen témára, mintha nem érdekelné a véleményem vagy az életem vagy a mondanivalóm. Mindig mondja, hogy rá számíthatok bármi van, de néha azt érzem ha megnyílnék neki nem érdekelné vagy nem fogadna el engem, valójában nem is az kell neki ami én vagyok.

Tegnap mikor összebújtunk, kicsúszott a számon hogy "szeretlek", de ő nem válaszolt rá semmit csak szorosan magához ölelt. Bár azt érzem hogy szeret, de néha mégis előjön bennem és félek, mi van ha nem is érez igazán semmit irántam, csak úgy elvan velem.

Letámadni nem akarom, hogy most akkor mi van köztünk, mit szeretne, mert apróbb jelekből azért azt is látom hogy tényleg érdeklem, csak talán még idő kell neki hogy jobban kimutassa, hiszen már arról is beszélgettünk hogy hova mehetnénk majd el nyaralni stb. De néha meg előjön bennem az a kérdés, hogy mi van ha mégsem érez irántam igazán semmit..

2021. ápr. 19. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
39%

Sztem csak nem akar a lelki szemetesed lenni

Es nem akarja kenyszerbol mondani hogy szeret.

Amikor vki ezt mondja hogy szeretlek, az egyuttal teljesen olyan mintha ELVÁRNÁ azt, hogy a masik is mondja.

En speciel utalom mondani olyankor mikor ki akarják belőlem ezt "erőszakolni" es nem hagyják hogy magamtol szivbol mondhassam ki

2021. ápr. 19. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Hova rohansz? Adjál neki időt megnyílni.
2021. ápr. 19. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el! Az egójának jó vagy, de kb ennyiben ki is merül. Aki nem nyílik meg kölcsönösen a másiknak, azt szépen el kell felejteni, mert a bizalom nem kölcsönös.
2021. ápr. 19. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

"Tegnap mikor összebújtunk, kicsúszott a számon hogy "szeretlek", de ő nem válaszolt rá semmit csak szorosan magához ölelt."

Ha neked ez nem volt egyértelmű pozitív válasz, akkor érzelmi analfabéta vagy.

2021. ápr. 19. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
4es ez miért pozitiv válasz? Magyarázd meg! Az egyik ember megnyílik, a másik meg hónapok múlva is zárt. Te ebben hol látsz pozitivitást?
2021. ápr. 19. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Kimutatta, hogy ő is szereti a kérdezőt. Különben nem ölelte volna át. Most komolyan ezt magyarázni kell nektek, nem teljesen egyértelmű?

Nemcsak mondani lehet, hogy szereted a másikat, hanem öleléssel is ki lehet mutatni.

2021. ápr. 19. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
2 hónapja vannak együtt és megöleli ha a kerdező azt mondja hogy szereti? Azta...
2021. ápr. 19. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy csak nem tudja, hogyan kellene kezelnie azt a szituációt, amikor komolyan beszélsz valamiről. Nincs rá megfelelő válasza, vagy legalábbis olyan, amit ő maga megfelelőnek érezne, néma lenni meg gondolom, nem akar, hogy ne legyen kínos. Ha úgy van, ahogy gondolod, és valóban nem érdekled eléggé, az is ki fog derülni, de lehet, hogy nem 2 hónap alatt, mert vannak, akikben lassabban alakul ki kötődés valaki más iránt.
2021. ápr. 20. 03:52
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy ő nem a szavak embere, hanem inkább a tetteké. Bizonyos dolgokban én is könnyen megnyílok, bizonyos dolgokhoz meg az átlagosnál sokkal több idő kell. Mindenkinek megvannak a maga határai, tabui. Sokat segít az elfogadó környezet, ha figyelsz rá és meghallgatod. Ha így van, akkor a saját tempójában majd megnyílik, ne támadd le.

Ha ott vannak a tettek a részéről, a tervek, az beszédesebb is, mint a szavak.

A szeretlek esetéről meg annyit gondolok, hogy bár én elég közvetlen és beszédes vagyok, de 2 hónap alatt még nekem se sikerült kimondanom. Egyszerűen tudtam, hogy az még nem AZ a szeretet, szerelem, ami még lesz majd. Azt csak szívből lehet, ha eljött az ideje, nem szabad siettetni, kikényszeríteni. 2 hónap alatt nekem szimpátia van, vágy, és hatalmas vonzalom. De a szerelemhez nekem idő kell sok élmény, hétköznapok, problémák együtt... Kb fél év. És utána mindig magától kijön erőltetés nélkül. Mert természetessé válik. 2 hónap még friss nagyon. Az ölelés nagyon őszinte reakció volt, szerintem azt mutatja, hogy benne is alakul, csak nem akarja idő előtt kimondani, hanem csak ha már erősen érzi. Légy türelmesebb, tanulj meg az ő szeretetnyelvén kommunikálni. Nyilván nehezebb, ha nem ugyanaz a tiétek, nagyobb tudatosság kell megismerni és hajlandóság megtanulni egymásét.

2021. ápr. 20. 08:26
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
A kerdező nagyot fog bukni. Legyen türelmes... azaz viselje el hogy a másik fél 2 hónap után sem tudja viszonozni azt a szót hogy szeretlek. Elarulom hogy 2 év múlva sem fogja. De addig nem is fog tartani ez a kapcsolat mert nem kölcsönös, de nyugodtan vezessétek félre hogy érdemes az idejét pazarolnia.
2021. ápr. 20. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!