Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire red flag, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag, ha a párotok előszeretettel hanyagolja a fogmosást?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ez a világ legfontosabb kérdése, de nekem fontos. 5 éve vagyok együtt a párommal, én minden este-reggel mosok fogat, ő este sosem. Reggel sem mindig. De azt kevésbé tudom, mert hamar megyek dolgozni.

Amikor olyan helyen vagyunk, ami nem otthon van, előszeretettel hanyagolja a fogmosást. 20+ éves emberről van szó, tehát nem mondhatom meg neki, hogy mosson fogat, de ez olyan alap dolog lenne nem?

Titeket ez zavarna?

Engem eddig annyira nem zavart, de mostmár kezd picit zavarni. Természetesen emiatt nem fogok szakítani, de érdekel mások véleménye is erről, hogy ez csak az én hülyeségem-e?

2023. jan. 28. 13:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapvető higiéniai dolog,hogy mosok fogat napi 2x minimum,ha van párom,ha nincsen mivel eléggé ciki,ha a szájszag árad a másik szájából és a lepedék is ott van.
2023. jan. 28. 22:47
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Pont a fogkoleszedest akartam irni annak, akinek verzik az inye, de megeloztek. En sem tudtam eleinte, mi a banat baja van, verzett az inyem attol, hogy beleharaptam egy bananba. Leszedtek a fogkovet es azzal el is mult.
2023. jan. 28. 22:53
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
Engem az zavarna ha a párom a gyakorin beszélné meg vadidegenekkel a minket érintő problémákat. Ha egy pár vagytok és őszinte a kapcsolatotok akkor lehet szépen tálalni a témát és elmondani hogy téged ez zavar és hogy erre figyeljen oda. Fölösleges sumákolni, mert úgy is megérzi, néma gyereknek meg... Az meg abszurd lenne, hogy emiatt azonnal szakíts, kommunikáció és tisztelet az alapja egy jó kapcsolatnak. Lehet vele élni. Nem vagyunk egyformák. Ha szeret, még formálható valamennyire.
2023. jan. 31. 22:56
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
en ilyen vagyok, 29 evesen lett az elso lyukas fogam de az se volt veszes, szoval ugy voltam vele hogy minek ? jok a fogaim… amugy meg megsugom hogy ha reggel nem mosol fogat, eszel rendes kajat, utana olyan lesz a fogad mintha reggel megmostad volna, mert a RENDES kaja megtisztitja a fogaid ahogy ragod. Azt sem ertem hogy tud barki foga koze kaja szorulni, itt mindenkinek ilyen hulladek genjei vannak? :D nekem soha az eletben nem kellett fogselymet hasznalnom, ha meg valami bele is ragadt a fogamba akkor fogpiszkalo… f@sznak kell ezt ennyire tulspilazni… ha meg budos a szam es van parom mindig van rago a zsebemben, vagy szajviz ha otthon vagyok
2023. febr. 1. 13:00
 25/29 anonim ***** válasza:
Most ment ki a lila kod hormonja teljesen a szervezetedbol, most latod igazan ki is a parod es a hibait. Ilyenkor erkezik valasz ut el a kapcsolat , hogy van e annyi jo benne ami boldoga tesz vagy tobb a rosz dolga es kuka.. de az uj kapvsolatok is mindig elorol kezdodnek.. tehat ez egy orodogi kor.
2023. febr. 1. 15:03
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Azért szakítani nem kell. Engem is a párom tanított meg, mennyire fontos - jó, nyilván elotte is napi 2x mostam, de neha becsúszott egy kis nasi fogmosás után este. Aztán mondta a párom hogy ez nagyon nem oké, és azóta nem is csinálok ilyet és több ideig mosom a fogaim. Amúgy szépek a fogaim. Meg lehet beszélni az ilyet.
2023. febr. 1. 15:55
 27/29 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, ne legyél már ennyire igénytelen. Komolyan nem hiszem el, hogy a cigánysoron kívül bárki tolerálja ezt egy felnőtt párkapcsolatban 🤢
2023. febr. 1. 18:11
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Atyavilág.... manapság már az ismerkedési kérdések között annak is ott kellene lennie "Szoktál fogat mosni?"

"wc után szoktál kezet mosni?"

Pffff hihetetlen.

Igénytelenség tetőfoka

2023. febr. 1. 18:19
 29/29 anonim válasza:

Ez tényleg igényesség kérdése. Én biztos, hogy sokáig nem bírnám ki mellette, nagyon kitartó vagy!

Egyszer olvastam, hogy néhány ember azért nem mos fogat (vagy csak néha, néha) ,mert nagyon maga alatt van (rosszul érzi magát). Ez esetben kérdezd meg, hogy minden oké-e. Viszont én nem hinném, hogy ez a probléma. :/

2023. febr. 1. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!