Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire red flag, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag, ha a párotok előszeretettel hanyagolja a fogmosást?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ez a világ legfontosabb kérdése, de nekem fontos. 5 éve vagyok együtt a párommal, én minden este-reggel mosok fogat, ő este sosem. Reggel sem mindig. De azt kevésbé tudom, mert hamar megyek dolgozni.

Amikor olyan helyen vagyunk, ami nem otthon van, előszeretettel hanyagolja a fogmosást. 20+ éves emberről van szó, tehát nem mondhatom meg neki, hogy mosson fogat, de ez olyan alap dolog lenne nem?

Titeket ez zavarna?

Engem eddig annyira nem zavart, de mostmár kezd picit zavarni. Természetesen emiatt nem fogok szakítani, de érdekel mások véleménye is erről, hogy ez csak az én hülyeségem-e?

2023. jan. 28. 13:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Undorító, igénytelen. Nem is értem, hogy tudsz vele csókolózni ha van olyan amikor se reggel se este nem mossa meg...
2023. jan. 28. 13:41
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha gombás fertőzésed lesz, legalább tudni fogod, ki b.szta fel a pH egyensúlyod.
2023. jan. 28. 13:42
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Gusztustalan. 30 felé majd elkezdenek rohadni a fogai, gyönyörűen fog kinézni.
2023. jan. 28. 13:42
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Zavarna-e? Finoman szólva zavarna. Ez konkrétan undorító. Sosem értettem, mit spórolnak ezen a pár percen az emberek.
2023. jan. 28. 13:52
 5/29 anonim ***** válasza:
93%
Kis dolognak tűnik, de aki ilyen alap higiéniai dolgokban ennyire igénytelen, az másban is az lesz idővel. Majd fürdeni se fürdik pár év múlva vagy nem mos hajat, elhízik stb. Én biztos megkérdezném, mit szólna, ha az áporodott leheletemet kéne szagolnia egész nap.
2023. jan. 28. 13:55
 6/29 anonim ***** válasza:
71%

Nekem az egyik fogorvosom azt mondta, hogy jobb egy alapos és tényleg percekig tartó fogmosás, mint napi két felületes.

Minden esetre, engem igen, zavarna.

2023. jan. 28. 14:10
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
De, ez azért elég fontos és ha nem lenne hajlandó rászokni a rendszeres fogmosásra, akkor simán szakítanék akár emiatt is, mert ez az alap higiénia része, ráadásul napi 5 perc összesen, nehogy már ennyire ne legyen valaki képes. Beszélnék vele persze először, de ha nincs változás, akkor ez kizáró ok nálam.
2023. jan. 28. 14:24
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem red flag, hanem tűrhetetlen. Kár, hogy nem tudod megbeszélni vele.
2023. jan. 28. 14:47
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Ismerek olyat aki havi egyszer-kétszer mos fogat. Mondjuk a zuhanyzás/fürdés havi száma se éri el nála a tízet. Büdös is, amit következetesen a macskákkal igazol, hogy neki "macskaszaga" van, holott nem, simán csak büdös, a macska csak olyankor büdös, ha emésztési gondja van.
2023. jan. 28. 14:50
 10/29 anonim ***** válasza:
67%
Emiatt nem szakítasz? Akkor te sem az igényességről lehetsz híres, én szakítanék.
2023. jan. 28. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!