Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám összejött a volt középisk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám összejött a volt középiskolai osztalytársammal,szerintem fura csak?

Figyelt kérdés

21 éves F vagyok

Apám 44 éves,már vagy egy éve jár a volt középiskolai osztálytarsammal egy 21 lánnyal,és most oda költözteti hozzánk.

Ugye én még apuval élek,de ez nagyon fura lesz.

Azt az évek alatt megszoktam,hogy a fater minden féle nőket felhoz,azt is elfogadtam hogy jár ezzel a csajjal egy éve már,de így egy tető alatt lenni vele.

Eszti(volt osztálytársam) mondta egyik nap nálunk,hogy majd hívjam nyugodtan anyunak.

Szerintem viccelt,de ...

Ugye az se segít a dolgon,hogy középiskolában csaptam a szelet neki.

2023. jan. 25. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

7. És szerinted azt mikor tudod meg valakiről ismerkedéskor, hogy az apjának ki az élettársa?

Úgy bírom ezeket a hülye "én nem járnék azzal, aki..." kezdetű dumákat, amikbe olyanokat írnak aztán, amiket épeszű ember vagy soha nem árul el magáról, vagy már csak később szokott kiderülni egy kapcsolat folyamán.

2023. jan. 25. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi a baj? Mi a problémád?

Nekem az fura, hogy apád felviszi. Amikor apám így viselkedett, akkor nem volt idő felhozni a nőket, mert csak mire felhozta volna, már ott állt volna sorban a következő. De 1 év... wow. Ez már egy kapcsolat!!

2023. jan. 25. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Kicsit fura lenne ez a sztori a valós életben,de szerintem fogadd el és kész hiszen csak ezért nem fogsz elköltözni.
2023. jan. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!