Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt aki már hamarabb ismerte a párját mint mielőtt összejöttek ?
Tudom kicsit furán hangzik a kérdés de nem tudom jobban megfogalmazni.
Azért kérdezem mert van egy fiú akit már 3 éve ismerek és tetszik is, én anyuval Pesten lakom de minden szünetben ki megyek apuhoz Manchesterbe. Ott lettek barátaim akikkel eljártunk és ott találkoztam vele.
Ennek már három éve lassan, most úgy néz ki hogy lessz valami.
De félek mert kicsit cikinek érzem most, mert eddig ő szinte nem is tudott rólam. (Nemrég kezdtünk el beszélgetni)
Olyan mintha kukkoló lennék vagy én nem is tudom.
Bocsi hogy ilyen szarul mondtam el de tényleg nem tudom jobban! Azért remelem kicsit érthető volt
Persze, hogy előbb ismertem, mielőtt összejöttem volna vele.
Fura is lenne fordítva :)))))
3. Húha.. spionkodsz? :d
De örülök, hogy te legalább nyugodt vagy. Más redflag, esetleg?
Ha tetszik valaki, természetesen rákeresek a közösségi médián, interneten, ez teljesen normális dolog. Volt már, hogy így jöttem rá, hogy az adott pasi egy szemétláda, így gyorsan el is engedtem.
Szerintem ha a srác megtudná hogy te is utánanéztél a neten, ő sem lepődne meg különösebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!