Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha összejöttök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha összejöttök egy fiúval akkor vele örökre tervezel? Mennyi idő kell ahoz hogy ebben meggyőződj?

Figyelt kérdés
20 on néhány éves lányok, ha megismertek egy fiút akkor kezdetben örökre azt gondolod hogy vele leszel? Kb mennyi idő kell ahoz hogy lásd azt hogy ez reális e? Ha már 1-1,5 éve vele vagy akkor már bízol abban hogy örekké fog tartani? Vagy benned van mindig az hogy bármikor vége lehet?
2022. dec. 23. 15:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok hogy gondolkodnak a lányok.
2022. dec. 23. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
20 év után is vége lehet, úgyhogy ennyit erről.
2022. dec. 23. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Addig tervezek vele, amíg jól működik a kapcsolatunk és kölcsönösen vágyunk a másik közelségére.

Amikor huszonkettő évesen összejöttem az akkor huszonnégy éves párommal, egyikünk se gondolkozott azon, hogy "ó, milyen jó lesz, amikor már az unokáink vesznek minket körbe", mert ez egy felesleges és buta hozzáállás. A jelenben éltünk (élünk), azon volt a hangsúly, hogy most élvezzük egymás társaságát, nem gondolkoztunk azon, hogy mi lesz kettő vagy húsz év múlva, mert nem érdemes.

Mostanság kezdtünk el komolyabban tervezni, hiszen már évek óta együtt élünk, de most jutottunk el a gyerekvállalás témájáig, aminek kapcsán nyilván komolyabban tervezünk, viszont egyikünk se jós, lehet nem leszünk már együtt mondjuk öt év múlva. Lehet holnap elüt engem egy autó és meghalok, lehet megélem a száz éves kort.

26/N

2022. dec. 23. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Ebben a kérdésben nincs olyan, hogy hogyan gondolkodnak a lányok. Csomóan élnek a vakvilágba lesz, ami lesz alapon, míg mások eleve csak szórakozni akarnak, míg mások az első pillanattól az örökké tartó szerelmet keresik, és vannak, akiknél ez életszakaszonként változik. Én mindig is azt kerestem, akivel letölthetem az életemet, az elsőnél 1 év után nem működött, míg a másodiknál 4 év után derült ki, hogy nem működik. Volt olyan barátnőm, aki először életre szólót keresett, aztán úgy pofára esett, hogy évekig csak random pasikkal szexelt, senkivel semmi komoly.
2022. dec. 23. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem gondolok semmit. Tudom, hogy bármikor vége lehet.
2022. dec. 23. 15:45
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem, mert tisztában vagyok, hogy ez nem reális elképzelés. Csak olyannal jöttem össze mindig is, akiről úgy gondoltam, hogy jó és remélhetőleg tartós kapcsolatunk lesz, de az elején még nem örökre tervezek. Majd ha már igazán jól ismerjük egymást, régóta együtt vagyunk, éltünk is együtt, akkor már meg lehet állapítani, hogy tudnék-e örökké vele lenni, de az ismerkedés elején nem. És még így is lehet tévedni persze, különben nem lenne ennyi válás.
2022. dec. 23. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem gondolok ilyesmire. E+gyelőre legalább is nem.
2022. dec. 23. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Nekem 3 hónap kellett ehhez. Már az első találkozáskor felmerült bennem, de jóval később lett ez komoly elképzelés.

Mikor 3 hónapja együttvoltunk, már bőven beszéltünk olyanokról, hogy ki mikor hány gyereket szeretne, milyen esküvőre vágyunk, milyen lenne a közös lakásunk. Persze ezek nagyon távoli álmodozások voltak, ami viszont nem, az az, hogy lett tervünk végzés utánra. És teljesen egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy ez csakis közös terv lehet. (Külföld pár évig,

tanulás miatt)

Még most is reális még ez a cél.

Persze objektívan nézve a szakítás lehetősége fennáll, de emiatt nem megpróbálni rossz döntés lenne.

Ha ez az érzés nincs meg, felesleges párkapcsolatnak nevezni. Esetleg összejárás vagy randizgatás, barátság extrákkal.

2022. dec. 23. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legelejétől. Kellett pár hónap mire úgy éreztem, igen, ezzel a férfivel le tudom élni az életem. De nyilván, nem élek álomvilágban és tudom, hogy ha nem teszünk a kapcsolatért, nem dolgozunk rajta, akkor bizony tönkremegy.
2022. dec. 23. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
8-as és 9-es véleményét osztom. Nekem is kellett pár hónap és szerintem sem érdemes jövőkép nélkül együtt lenni komolyan. Persze bármikor lehet szakítás, még a házasság sem ganarica semmire (sőt!). De egyszer élünk, legyünk olyannal, akivel merünk nagyot álmodni, véleményem szerint.
2022. dec. 23. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!