Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor összejöttök valakivel, azzal is foglalkoztok, hogy a családotok, ismerősök mit szólnak hozzá? Vagy ha nem felvállalható, akkor eleve esélytelen?
A személyes ízlés nem feltétlenül felel meg a család elvárásának... akkor is ismerkedtek valakivel, ha tudjátok, hogy a családotoknak, ismerősöknek nem fog bejönni az illető?
Mert pl. Buta, ronda (foghíjas), ápolatlan (zsíros haj), extrém a kinézete (lila haj, tetoválások), kisebbségi, láncdohányos, stb.
Mikor ismerkedek valakivel, nekem sokszor eszembe jut, mit hallgathatnék otthon, hogy jobbat nem találtam...
Más hogy áll ehhez?
29/F
"Mert pl...."
Na ezek nekem is kizáró okok, nem csak az ismerősök, rokonok miatt.
Hogy lehetsz ennyire igénytelen?
Nem választok olyat, aki a család, barátok előtt vállalhatatlan. Nem miattuk, hanem mert nekem is ez az igényem.
Nem fogok fogatlan, ápolatlan emberrel összejönni. Olyan külsőségeken, mint hosszú haj, tetoválás, piercing stb. meg nálunk senki nem akadna ki. Lehet, hogy anyámnak magában meglenne a véleménye, de nem mondaná, nem mutatná. Ha normális az illető, akkor nem érdekelne, hogy milyen a haja vagy az öltözködése.
"Hogy lehetsz ennyire igénytelen?" - Nem vagyok az, csak néha valamelyik családtagom, ismerősöm ajánl valami csajt, és találkozásnál nem térek magamhoz, hogy vele kéne összejönnöm?! (Aztán egyből bevillan, hogy ráadásul még otthon mit is szólnának hozzá.)
Legutóbb pl. egy haverom unokatestvérének kellett "segítenem megnézni a számítógépet", amikor megláttam a csajt, a 3. szónál úgy gondoltam, értelmi fogyatékos (persze zsíros haj, csipás szem, elálló fogak, fakult melegítő nadrág), aztán mikor azzal jött hogy milyen aranyos vagyok, meg az anyjával csináltak nekem limonádét... huh, lelépés után még vagy 1 óráig nem tértem magamhoz.
Hasonlót választok magamhoz és eddig mindig úgy volt, hogy aki engem szeretett, a páromat is megkedvelte. Nem miattuk döntök így, hanem számomra igény, hogy ne egy random trógerrel álljak össze
Sem a szüleim, sem a barátaim nem intoleráns suttyók, szóval sosem voltak gondok a döntésemmel náluk ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!