Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor összejöttök valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor összejöttök valakivel, azzal is foglalkoztok, hogy a családotok, ismerősök mit szólnak hozzá? Vagy ha nem felvállalható, akkor eleve esélytelen?

Figyelt kérdés

A személyes ízlés nem feltétlenül felel meg a család elvárásának... akkor is ismerkedtek valakivel, ha tudjátok, hogy a családotoknak, ismerősöknek nem fog bejönni az illető?

Mert pl. Buta, ronda (foghíjas), ápolatlan (zsíros haj), extrém a kinézete (lila haj, tetoválások), kisebbségi, láncdohányos, stb.

Mikor ismerkedek valakivel, nekem sokszor eszembe jut, mit hallgathatnék otthon, hogy jobbat nem találtam...

Más hogy áll ehhez?

29/F

2020. ápr. 25. 20:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel senki véleménye.

De ha valami miatt nem felvállalható (mondjuk egy türhő proli), akkor nem jövök össze vele. Nem azért, mert "jáj, mit szólna a család, meg az ismerősök", hanem mert nem kell nekem.

2020. ápr. 25. 21:48
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:
63%

Attól függ. Látatlanban az előítéleteikkel nem foglalkozok. Én apám pl. nem örült neki, hogy muszlim párom van, mikor először beszéltem neki róla, aztán mióta ismerik egymást, tök jól elvannak, nagyon szeret vele beszélgetni stb. Vagy a korábbi páromnál is megjegyezte, hogy "hogy néz ez ki???", aztán őt is megismerte és semmi baja nem volt vele, mert okos, tisztelettudó, rendes ember volt.

Nem tagadom, hogy vannak szülők, akiknek senki nem jó, nálunk is van a családban ilyen, hogy mindegy kit visz haza, mindenkit leszólnak. Hál Istennek az én szüleim nem ilyenek, viszont ha az anyámnak nem tetszene a pasim, akkor szerintem gondolkodás nélkül szakítanék vele, mert anyámban jobban bízok mint bárkiben a világon. - De mondom, ő nem az a fajta, akinek semmi se jó.

2020. ápr. 25. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Meghallgatom persze, de nem nagyon érdekel. Megérzem hogy kiben bízzak. Nem szoktam mindent kiteregetni amúgy sem.

Annyira meg tartom magam okosnak hogy rájöjjek , ha valami nem stimmel az illetővel.

2020. ápr. 25. 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

na most te amiket írtál azokat minden egyes értelmes normális ember elkerüli nem hogy a szülők...!

igen egy kicsit elgondolkodok hogy mit fognak szólni mert szerintem nincs ember aki nem! (persze attól is függ hogy szülőkkel jól kijöttök vagy pedig már 4 éve nem beszéltetek szerűség van...)

de mondok egy személyes példát! a család az eléggé régimódi hagyomány tisztelő... még elrendezett házasság is van!!! (14-15 éves kortól szépen megismertetik egymással azt 20-22 évesen meg házasság persze mondhatunk nemet ha nem tetszik nem jövünk ki de akkor keresnek mást... persze van szabad választás is ez nem királyi család csak mondom hogy azért buzgón keresnek neked párt... persze nem akár kit akármilyen családból akármilyen nemzetből!!!!!) erre én haza hozok gy ázsiait... ":D ilyen kb nem is volt a családi történelem során...! sőt biztos hogy nem! szülök nagyon meglepődtek voltak de lássák hogy nincs kihasználás hanem tényleg szeressünk egymást szóval nincs gond... nagymama az komolyabban lesokkolt... :"D de az is örül na most rokonok azok az se tudják hogy hol van a fejük furcsállják nagyon, mondják is (de hát én is furcsállnám ha az egyik egy afrikaival vagy amerikaival vagy ázsiaival lenne együtt... :S) de ennyi! nem avatkoznak bele! barátok nos azokat meg még jobban le lehet kaksizni... ":D

amit te írsz az teljesen más! az igénytelenség a te részedről is! de változni lehet ki lehet kupálni a másikat...!

2020. ápr. 26. 02:11
 15/15 anonim ***** válasza:

"Buta" Ne tegyél úgy, mintha te nem lennél az.

"Foghíjas" Ismerősöm hónapokig gyűjtött műfogra. Nekem is baromi drága volt gyerekként, anyámék alig bírták kifizetni

"Zsíros haj" Kövezzetek meg, én ezerféle sampont próbáltam már, egy ideig mindennap hajat mostam (ráadásul télen... brrr... igen, nem fűtött a fürdőnk). Nem segített semmit. Legalább egy csomó hajam kihullott tőle, és kevésbé vagyok korpás azóta.

"Extrém kinézet" Ez személyes preferencia kérdése. Kinek mi az extrém?

"Kisebbségi" Ezzel egyetértek, ez minden normális embernél kizáró tényező. Mindenki tudja, hogy melyik kisebbségre gondolok.

"Láncdohányos" Ezt megint csak a páron múlik.

2020. máj. 13. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!