Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti mivel foglalkoztok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mivel foglalkoztok? Van diplomátok? Mik az elvárásaitok ilyen tekintetben egy férfitól?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
24%

Még nincs, de majd orvosi diplomám lesz.

Ezek az elfogadható végzettségek:

- Mérnök

- Informatikus

- Egészségügyi végzettség.

- Villanyszerelő

- Hegesztő

- Lakatos

- Gázszerelő

- Szakács

- Fodrász

És ezek a teljes mértékben elfogadhatatlanok:

- Közgazdász/bármilyen gazdasági OKJ

- Jogász

- Bölcsész

- Social Media Manager

2020. febr. 8. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Pénzügyön dolgozok. Nekem mindegy mi a párom foglalkozása, csak legyen értelmes munka. (párom hegesztő különben de volt már diplomás is)
2020. febr. 8. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szociológián végeztem, majd surveyt tanultam masteren. Később programozóvá akartam magam átképezni, mert jobban érdekel a DL és az ezzel kapcsolatos elemzések. :)

Elemzőként dolgozom, de nagyritkán meló közben, illetve otthoni projekteknél programozok is.

Párom folyamattervező, ő gazdaságinformatikusnak tanult, ott is végzett. Nem vártam el a diplomát, mert mikor megismertem, mindketten végzősök voltunk az első szakunkon. Azóta én papírgyűjtésbe kezdtem, neki meg más a hobbija. :D Az exe diplomás orvos volt, eleinte ez kicsit frusztrált is... De ő sem a papírjaimat nézte. Legfeljebb bátorított benne.

2020. febr. 8. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

#1...

Kozgazdasz, jogasz szoba se johet de meg ki se jottel az iskola padbol 😂 De cuki vagy, ismerosom gazdasagin vegzett 25 evesen fel milliot keres.

2020. febr. 8. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

@1 LOL

Engen sikerült egyszere kizárni és nem kizárni. Okos lány/gyerek vagy te, nem is értem hogy anyádék hogy nem tartanak pincében.

2020. febr. 8. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Egészségügyi gondozás és prevenció (védőnő) szakon végeztem, de nem ebben dolgozok. Diplomásként most egy OKJ-s szakmában dolgozok.

A párom végzettsége nem fontos ,de legyen azért ! Ne 8 általános ,hanem valami normális szakma vagy felsőfokú végzettség.

2020. febr. 8. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Diplomás könyvtáros vagyok.

Páromnak nincs diplomája, kereskedelemben dolgozik.

2020. febr. 8. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Pszichológiát végeztem, de nem ebben dolgozom, elmentem multihoz, mert az egyetem végére rájöttem, hogy sajnos nem egy jól fizető szakmát választottam :D Hiába, a szenvedély és érdeklődési kör nem mindig hozza vissza a belefektetett energiákat. Legalábbis, nem rövid távon, azt meg nem akartam bevállalni, hogy majd 40-50 évesen menjen jól a szekér, addigra már kb minek.

Nincsenek elvárásaim ilyen téren, szeresse, amit csinál, érezze magát jól a munkahelyén és tudja magát eltartani. Nem ismerek nem-diplomásokat, de gyanítom ha valaki értelmes és intelligens, akkor azt papírtól függetlenül is tudnám értékelni.

2020. febr. 8. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyelőre fizikai munkát végzek, szeretem, de életem végéig nem csinálhatom, mert fontos az egèszsègem. Jelenleg nagyon sok "projektben" benne vagyok, de lesz diplomàm is, ha minden jól halad.

Nincs olyan elvárásom, hogy mondjuk csak diplomàssal állok szóba vagy csak leèrettsègizett fèrfival. Engem az sem érdekel, ha csak a 8 osztálya van meg és futàrkodàsból él. Nem a szakmàja miatt fogom szeretni. Egyébként volt már olyan pasim akire azt mondták, hogy "alul iskolàzott", de nem érdekelt mit gondolnak mások róla vagy rólunk.

2020. febr. 13. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!