Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha összejöttök egy fiúval akkor vele örökre tervezel? Mennyi idő kell ahoz hogy ebben meggyőződj?
Úgy tervezek vele, hogy akár örökké is tarthat, ha jól megvagyunk és megvan a kapcsolatban az, amiért egyáltalán kapcsolatban lennék valakivel.
De nem tervezek VELE örökre, mert rz azt is jelenti, hogy felteszem rá az életem, amit ezáltal bármikor tönkretehet. Senkire nem teszem fel a saját életem, mindig mindenkivel csak annyira vagyok szorosan, hogy ne húzzon magával, ha úgy alakul.
3-as
De akkor gyereket se tervezzetek, mert a gyerekkel is történhet bármikor bármi, közben is szetmehettek, ott maradhatsz egyedül terhesen, mert elhagy, megcsal vagy meghal…
Ennyi hülyeséget, komolyan. Hogy ne lenne értelme racionálisan tervezni?
21 vagyok, exemmel két évig voltunk együtt, de úgy gondoltam nagyon sokáig, hogy ő lesz a férjem. Még akkor is, amikor már nem éreztem jól magam a kapcsolatban, mert nem hittem, hogy lesz erőm szakítani.
Mostani párommal sokkal egészségesebb, érettebb a kapcsolatunk, még a rózsaszín ködös fázisban járunk, de valahogy most más. Az eddigiek alapján ő jó férj és jó apa lenne, nem érzem azt, hogy életem végéig vele leszek, de azt sem érzem, hogy szakítani fogunk. Még nem igazán látom a jövőt, de szerintem ez így reálisabb és felnőttesebb, mint amikor 2 hónap után előző kapcsolatban úgy megbolondultak a hormonjaim, hogy 19 évesen azt akartam, hogy kérje meg a kezem xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!