Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy történne a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történne a szakítás ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Párod költözött hozzád a lakásodba, évek óta. Abba a városba dolgozik ahol laktok. 7.30tol 5ig dolgoztok. De péntek szombaton vannak vendégei akik hozzá járnak reggeltől estig.

Hogyan oldanád meg a szakítást ilyen helyzetben? - hisz neki bonyolultabb megoldani és így a vendégeit is le kell rendezni.

2023. jan. 22. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"Karcsi/Gizi, ez a kapcsolat nem működik, ezért úgy döntöttem, vége."

Lehetőleg ne vendégek előtt, de mivel a te lakásod, akár meg is mondhatod nekik, hogy ideje indulni. Nem értem, a munkaidő milyen szempontból fontos. Aki nem talál időt a szakításra, az szerintem csak nagyon be van tojva tőle.

2023. jan. 22. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akié a lakás marad a másik megy...
2023. jan. 22. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem a te dolgod. Megmondod, hogy vége, és szeretnéd, ha X napon belül megoldaná a költözést. Kijelented az ingatlanból. Szép dolog, ha segítesz neki a költözésben, de már ezt se várhatja el. Ez benne volt a pakliban, mikor ő hozzádköltözött.

A vendégeit meg úgyse tudja magával vinni.

2023. jan. 22. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát előtted is élt és dolgozott valahol, valahogy a párod. Majd a vendégeit is lerendezi.
2023. jan. 22. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De most mi zavar pontosan? Hogy nehezen találsz kettesben töltött alkalmat a szakításra, vagy hogy ő ezután hogy jár dolgozni, és hol fogadja a vendégeit?

Mert mindegyik nagyon egyszerű. Szakítani elég öt perc is. A másik része meg már az ő gondja. Kérd meg, hogy x napon belül költözzön el, addig is ne hozzon vendéget hozzád.

2023. jan. 22. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
36%

Az a kérdező problémája, ha szakít a barátnőjével, akkor a nőnek vissza kellene költöznie a szüleihez (másik városban laknak). Így abban a városban ahol kialakult a vendégköre (ahol a kérdezővel lakott) innentől nem tudna dolgozni.

Magyarul egy szakítással a kérdező nem csak a kapcsolatot szüntetné meg, hanem "kirántaná" a talajt munkavégzés szempontjából is a barátnője alól.

Így a barátnője bukná a munkáját és a lakhatását is.

Gondolom a csaj egyedül nem keres annyit, hogy albérletet tudjon fizetni abban a városban ahol eddig a kérdezővel élt. Ezért írta hogy így bonyolultabb szakítani, nem teheti utcára a barátnőjét, mert akkor lakás és munka nélkül marad.

2023. jan. 22. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

6# ez NEM a kérdező problémája, hanem a hamarosan ex párjáé.

Sokan járnak dolgozni másik városba. A haverokkal való kapcsolattartás meg nevetséges, hogy problémaként felmerül. Az ex az már idegen. Nem dolga tyúkanyóskodni felette.

2023. jan. 22. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

ÉN ez értem!

Csak lefordítottam, hogy mit akart kérdezni a kérdező. Nem írtam sehol hogy haverkodjon az exével! Bírom mikor mindenki lepontoz azért mert előtte kérdéseket tettek fel a kérdezőnek én meg leírtam magyarul, hogy mit akart kihozni a kérdéséből. A kérdező már jó ideje ezért IS vergődik a szakítással naponta ír ki kérdéseket róla. Én egy szóval sem írtam hogy Pátyolgassa a párját szakítás után.

2023. jan. 22. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira bonyolult ez. Eleve évek óta arról van szó, hogy mindketten gyűjtenek. Akkor kell, hogy legyen annyi tartaléka a csajnak, hogy kihúzza a szülőknél, amíg talál munkahelyet. Legrosszabb esetben ad kölcsön, vagy esetleg vissza se kéri. Attól függően, hogy a kérdezőnek mennyit ér meg a szabadsága.

Arról is volt szó, hogy a szülei lakhelyén is van pár ügyfele. Egy jó körmös amúgy is bárhol talál vendégeket. Lehet, hogy nem egyből, de megoldja.

Amúgy ha nem most szakít, hanem hónapokkal vagy évekkel később, akkor se lesz egyszerűbb. Úgyhogy teljesen felesleges időhúzás amit most csinál.

2023. jan. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!