Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem se az incelek, se a normális emberek nem fogadnak be? Főleg inceleket kérdezek, akik legjobban megérthetik a helyzetem és a nyelvezetem.
Incelek alatt én most a nőknél sikerteleneket értem, nem a nőgyűlölőket. Köszi előre is!
Az a baj, hogy jól nézek ki, de közben meg traumatizált gyerekkorom volt és emiatt sokáig mentalcel (olyan ember, aki a fejében lévő mentális gondok miatt nem szexel) voltam, 21 évesen veszítettem el. De simán van chadlite-chad arcom, majdnem 2 méter magas vagyok. Viszont nagyon rosszak a szociális skilljeim, általában gátlásos, csendes, szorongó vagyok. Szar gyerekkorom volt, apám egy gyűlöletes alkesz volt, semmi szeretetet nem kaptam, egész gyerekkoromban a szüleim veszekedését hallgattam, végig stresszeltem és sokat sírtam esténként a szobámban tizenévesen.
Ahhoz túl jól nézek ki, hogy minimális erőlködéssel ne tudjak többé-kevésbé helyes lányokkal lefeküdni egész rendszeresen. De most a baráti és egyéb emberi kapcsolatokra visszatérve pedig azt érzem, hogy se a normie/neurotipikus emberek nem fogadnak be igazán a gátlásosságom és csendességem, rossz szociális képességeim miatt. Ugyanakkor az incelek sem, akik értik hogy működik a világ és akikkel fejben a legjobban tudok azonosulni, ők sem fogadnak be, mert a legtöbb szerint túl jól nézek ki és ez rosszul esik nekik. Mit lehetne tenni? Fejben teljesen egyetértek a blackpillel és együttérzek az incelekkel, de ők nem fogadnak el. Igazi normienak pedig nem tartom magam, nem tudok felhőtlenül normalitást tettetni vagy megélni.
Köszi kérdező:D
17, iszonyatosan kevés férfi létezik, akit a többség nem kosarazza ki. És bízom benne, hogy te sem gerjedsz rá a nők többségére.
A párválasztás lényege, hogy nem mindegy ki a másik. Következésképpen érdemes szűken tartani a "folyosót" amin jöhetnek, máskülönben nem választásról, hanem "őőőizé, mittomén, ez jó lesz"-ről beszélünk. És a legtöbb embernek van igénye arra, hogy ki a másik.
Az, hogy mennyire vagyok sikeres a nők között... hát nézd, 14-17 éves korom között 5 barátnőm volt, 4 lány meg nálam kezdeményezett, de kosaraztam őket. ilyen-olyan okok miatt. Az incelek high-tier normienak neveztek ami szerintem tök irreális, a legtöbb kortársamnak simán volt ennyi, vagy több barátnője. Leszólítan isoha nem tudtam senkit. Átlagosnak mondanám magam. A jófiúságommal nyomultam:D
De sokakon az tlátom, hog ynem válogatnak. Nekik nő kell. Mindegy hogy milyen, csak nő legyen. És ez szerintem kontraproduktív. A nők megérzik, hogy igénytelen vagy, és nem akarnak "akárkik" lenni. Így a szélesre nyitott feltételi rendszer pont azt eredményezi, hogy kimenekülnek belőle a célpontok.
8
Ezekkel az arányokkal egyetértek. A jóképű pasik sem kapnak meg akárkit mert közülük is válogatnak a nők. Átlag pasi pedig nem is alapozhat egyéjszakásokra, kalandokra, fuckbuddyságra, max komoly kapcsolatra nehezen. Csúnya pasinak meg nagyjából olyan mint a lottó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!