Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha úgy érzem se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem se az incelek, se a normális emberek nem fogadnak be? Főleg inceleket kérdezek, akik legjobban megérthetik a helyzetem és a nyelvezetem.

Figyelt kérdés

Incelek alatt én most a nőknél sikerteleneket értem, nem a nőgyűlölőket. Köszi előre is!

Az a baj, hogy jól nézek ki, de közben meg traumatizált gyerekkorom volt és emiatt sokáig mentalcel (olyan ember, aki a fejében lévő mentális gondok miatt nem szexel) voltam, 21 évesen veszítettem el. De simán van chadlite-chad arcom, majdnem 2 méter magas vagyok. Viszont nagyon rosszak a szociális skilljeim, általában gátlásos, csendes, szorongó vagyok. Szar gyerekkorom volt, apám egy gyűlöletes alkesz volt, semmi szeretetet nem kaptam, egész gyerekkoromban a szüleim veszekedését hallgattam, végig stresszeltem és sokat sírtam esténként a szobámban tizenévesen.

Ahhoz túl jól nézek ki, hogy minimális erőlködéssel ne tudjak többé-kevésbé helyes lányokkal lefeküdni egész rendszeresen. De most a baráti és egyéb emberi kapcsolatokra visszatérve pedig azt érzem, hogy se a normie/neurotipikus emberek nem fogadnak be igazán a gátlásosságom és csendességem, rossz szociális képességeim miatt. Ugyanakkor az incelek sem, akik értik hogy működik a világ és akikkel fejben a legjobban tudok azonosulni, ők sem fogadnak be, mert a legtöbb szerint túl jól nézek ki és ez rosszul esik nekik. Mit lehetne tenni? Fejben teljesen egyetértek a blackpillel és együttérzek az incelekkel, de ők nem fogadnak el. Igazi normienak pedig nem tartom magam, nem tudok felhőtlenül normalitást tettetni vagy megélni.

2023. jan. 21. 14:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

8

Nem, mi pill mentes, normálsi emberek vagyunk, nem pedig valami átmosott fejűek.

2023. jan. 23. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, én egy átlagos külsejű faszi vagyok. Nem vagyok se ronda, se jóképű, mégis számtalan visszautasítást kaptam már életem során pusztán a külsőm miatt. Szerintem a személyiségemmel nincs különösebb probléma, nem mondanám magam butának vagy műveletlennek, humorom is van, szerintem egy átlagembernél valamivel érdekesebb is vagyok. Aztán mégis... és mindig megmondták nyíltan, hogy a kinézetem volt a gond. Belegondolva, én valahol megértem azt, ha valaki ronda külsővel incel lesz. Persze nem a fröcsögős fajta, de ha én átlagos pasiként nem kellek a nők kb 70%-ának, akkor egy szerencsétlen külsejű faszi vajon mennyi nőnek kéne?
2023. jan. 28. 14:22
 13/23 anonim ***** válasza:

12, tehát te azt állítod, hogy nem kellesz a nők 70%-ának.

Ez.. azt jelenti, hogy a nők 30%-ánál partyképes vagy.

Már megbocsáss, de ez egy elég jó arány:D Majdnem minden harmadik nő! Én sikeres férfinak tartom magam, kedvelnek a lányok, de ilyen arányról még hallani sem hallottam, nemhogy álmodjak róla:D

2023. jan. 28. 16:23
 14/23 anonim ***** válasza:
#13 A 70% azt jelenti, hogy minden 7. nőnek kellenék, de nekik sem én vagyok az álompasi, csak elmennék egynek, ha épp nincs ló szamár helyett. Viszont akiknek igazán kellenék, az szerintem kb 5-10% lehet.
2023. jan. 28. 16:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Sőt, inkább minden nyolcadiknak, mert ugye kapásból kiesik 7 ember a tízből, ha 7 aránylik a tízhez, az meg a százhoz. Szóval akárhogy is nézem, ez nem valami jó arány.
2023. jan. 28. 16:35
 16/23 anonim ***** válasza:

"nem kellek a nők kb 70%-ának", ezt írtad. Ez azt jelenti, hogy 10ből 7 nő elutasít. Azaz 3 nem utasít el. Az (3% híján) minden harmadik nő nem utasít el.

A minden hetedik az 14%, azaz a nők 86%-a utasít el.

De egyébként ha még 5-10%-nak is kellesz, az is még mindig minden tizedik-huszadik nő. Nyilván ez már nem olyan kirívó siker-arány, de ha azt nézzük hány női ismerősöm van és hány barátnőm lett, még mindig köröket versz rám:D

2023. jan. 28. 16:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem kár rugózni ennyit a számokon, nyilván hozzávetőlegesen írtam ezeket az adatokat. Szóval lehet, hogy nem pont 70%, hanem éppen 76%. A lényegen nem változtat, hogy a többség akkor is kikosaraz. Amúgy nem tudom hogy nézhetsz ki, ha ilyen adatokkal köröket verek rád... akkor annyira mégsem lehetsz sikeres a nőknél, mint hiszed.
2023. jan. 28. 16:49
 18/23 A kérdező kommentje:

14. Te szerintem csak nem vagy tisztában a valódi arányokkal. Ha 1000 nőt jobbra húzol Tinderen, abból lesz 50 matched (5%-os arány) és abból a végén megdugsz párat (5% az 5%-on belül), akkor te már egy iszonyú jóképű férfi vagy.

Jóképű férfinek lenni nem azt jelenti, hogy szó szerint minden nő lefeküdne veled (mint szép nőnek lenni fordítva), hanem hogy egész sok nő lefeküdne veled, de ez lehet hogy épp a nők 5%-a. És még mindig egy jóképűről beszélünk. Átlagosnak lenni azt jelenti, hogy mondjuk a nők 1-2%-a akar tőled valamit, csúnyának pedig hogy 0-0,1%. Most nyilván ezek se tudományos alaposságú számok, csak hogy te olyan nagy számokat mondtál, hogy az már tényleg szemet szúró volt.

2023. jan. 28. 16:50
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Az meg, hogy hallani se hallottál ilyenről... lol. Akkor te nem sok embert (legalábbis biztos nem jól kinéző) ismerhetsz, mert nekem pl vannak kifejezetten jóképű ismerőseim, akiket kb egy nő sem utasítana el, maximum csak nagyon kevés, még ha csak egy numera erejéig is.
2023. jan. 28. 16:52
 20/23 anonim ***** válasza:
#18 Nem tudom, szerintem valahol a kettő között lehet az igazság. Szerintem ne a Tinderből induljunk ki, mert ott tényleg hatalmasak az elvárások. Most nem azért, de ha te mondjuk 1000 nőből csak 10-et tudsz megfektetni, vagy legalább valamiféle intim kapcsolatba kerülni velük, akkor te nem vagy iszonyú jóképű. Ha egy iszonyú jóképű embernek is csak ennyi jön össze, akkor mégis mennyire kell jól kinézni ahhoz, hogy ennél nagyobb számokat produkálj? Valami isteni szépségű, aranymetszés szabályainak tökéletesen megfelelő arcodnak, testednek kell lennie?
2023. jan. 28. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!