Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszály párom baráti társaságá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszály párom baráti társaságával?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy mit gondoltok az egészről.(a társaságot egyébként kB 10 éve ismeri a párom, én 4). Tavaly decemberben, karácsony előtt volt egy hatalmas veszekedés köztem és a társaság egy tagja között. Én 24 éves nő, ő 25 éves nő, de ez abszolút nem lényeg. A fontos információ az az, hogy nagyon csúnyán össze kaptunk a buliban, én rosszul is lettem emiatt. A párom nem volt jelen a veszekedés alatt, így nem igazán tudott bele szólni, viszont a többiek a másik nőnek adtak és adnak igazat, elfelejtve az undorító dolgokat, amiket nekem mondott, melyet elfed az, hogy nekem pánik rohamom lett és a kanapén ülve bőgtem hangosan. Tehát nem az számított, higy mi történt, mivel ugrott nekem a nő, hanem az, hogyha én voltam, aki zokog, akkor biztos én vagyok a rossz. Próbáltam velük beszélni, ám senki sem nekem hisz. A párom hitt nekem, beszélt is már az egyikükkel. Már ez is jól esett, mert tudom, hogy utál kiállni, konfrontálódni. Azóta nem találkoztunk velük, csak az egyik sráccal tartom a kapcsolatot, aki szintén a társaság tagja, de aznap nem volt jelen. Viszont a sráctól azt hallom, hogy azóta is ezen csámcsognak és rólam beszélnek. Tudom, hogy a párom szava nem változtatna semmit, annyira mélyen benne vannak ebben, de mégis érzek némi csalódást, ha nem beszél velük. Nekem szinte hős komplexusom van, én mindig kiállok mindenben a szeretteimért, még akkor is, ha csak egy egyszerű lehülyézés a téma. Nem akarok önző lenni és nem fogom a megmaradt 5db barátjától elválasztani, csak mert velem ilyenek. Nekem is rossz kéne, ha nem maradna egy barátom sem. Viszont nem tudom, szerintetek mindenképpen szóva kéne tennie újra a páromnak a dolgot? Mindig fontosabb a becsület?

Köszönöm

2023. jan. 21. 12:12
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
12%

A fene tudja, de én elolvasva a sztoridat látok ellentmondásokat, de nem érdekelsz annyira, hogy vitatkozzam veled, vagy felébresszelek. Szerintem kezeltesd magad.

És ha már ennyi mentális bajod van, akkor messze kerüld a piát, drogot, akármi mást, van elég bajod ezek nélkül is, és keress normális társaságot.

Nem kell bizonygatnod, hogy igazat beszélsz, nem érdekel, már nem is olvasom el. Sántít a sztori, ill. te.

Remélem, kikupálnak.

Annyit javaslok, hogyha már van valaki, akit szeretsz, és aki szeret téged, ne csesztesd feleslegesen, ne túráztasd az agyad.

2023. jan. 21. 15:55
 42/59 anonim ***** válasza:
26%

#41:

Én sem hiszek neki, szerintem kitalált valamit nagy hirtelen, de na adtam választ aztán vagy megfogadja, vagy nem. Nem izgat bőven.

Szerintem inkább ő provokálta a részeg csajt (=részeggel nem állunk le vitázni, alap!!!) és azért majdnem kapott. 😂

2023. jan. 21. 15:59
 43/59 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy, hogy hisztek nekem, vagy sem. Én igazat mondtam ott is, itt is. A nő évek óta utál, én szép voltam középsuliban, ő meg nem. Még beszélő viszonyban sem voglunj, amikor már vissza hallottam, hogy "ő utál". Tudom, hogy csak ezért állt belém és ez esik rosszul, tudja ezt más is, csak nem akarják beismerni, mert őt régebb óta ismerik, mint engem.
2023. jan. 21. 16:13
 44/59 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy erőltetitek rám a 25féle mentális betegséget mindössze egy traumabol eredő pánik betegség miatt. (amiről egyébként tud doki, és csak tömni akár gyógyszerrel)
2023. jan. 21. 16:16
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

A trauma miatti pánikroham eléggé nagy probléma és kezelni illene.

Ha rosszul vagy a tabiktól, akkor az Isten áldjon meg ne seggrészeg nőkkel állj le! Nem kell nyugtatni, ott kell sz@rni.

A trauma egyértelműen bizalmi téren is jelen van és ezt is kellene kezelni.

A "hős komplexus" sem hanyagolható ,de te tudod...

2023. jan. 21. 16:32
 46/59 anonim ***** válasza:
27%

Van ott más is a pánikon kívül, te magad is mondtad, most meg letagadod.

És ez a baromság is.... de konkrétan leszarjuk a szépségedet, meg a kamujaidat...

Juj, a következő az lesz, hogy mi is irigyek vagyunk a szépségedre. :D

(S)Írjál csak!

2023. jan. 21. 16:32
 47/59 A kérdező kommentje:

46,ha leszrod, miért jössz vissza folyamat? Nem mondtam semmi mást, ne kepzelodj, lehet te vagy skizofrén.

Nem érdekel, mire vagy irigy és mire nem. Egyértelműen egy bunkó, paraszt, rosszindulatú ember vagy, szóval szrok a fejedre.

A szépségem meg ne érdekeljen, nem leszek attól kevésbé szép, mert te ezzel jössz. Van ami van, nekem megadatott, és nyugodj bele, attól továbbra is tisztában leszek vele, mert te megposhadt, szomorodott ember létedre ilyen stílusban írsz.

Maradnod kellett volna az oviban, ott volt divat a "sírjál" beszolas.

2023. jan. 21. 17:33
 48/59 anonim ***** válasza:
85%

"Érdekel, hogy mit gondoltok az egészről."

Erre besértődsz, akkor miért írtál ki kérdést?

"Nem akarok önző lenni és nem fogom a megmaradt 5db barátjától elválasztani, csak mert velem ilyenek. Nekem is rossz kéne, ha nem maradna egy barátom sem. Viszont nem tudom, szerintetek mindenképpen szóva kéne tennie újra a páromnak a dolgot?"

Már önző vagy, mert 5 barátja maradt miattad.

Azért, mert az illuminált állapotban lévő csajjal vitába keveredtél, pedig kb. minden 3. ember tudja, hogy részeg emberekkel nem érdemes belefolyni. Ha olyan nőről lett volna szó, akivel azelőtt kijöttél volna, nem lett volna rád irigy, akkor valószínűleg levegőnek nézted volna, de mivel benned maradt a tüske leálltál vele drámázni.

Most a párodnak ezért csak ennyi haverja van és te azt kívánod, hogy ha rólad beszélnek, akkor ismét védjen meg, de annak az eredménye lehet nyugisan az, hogy még jobban "megfogyatkoznak" a barátai.

És akármikor a szemedre vetheti, hogy te vagy a hibás, amiben igaza lesz, mert ott a csaj és elmarnád szívesen még a többitől is, csak hogy kimutassa mennyire becsül és szeret téged.

Pedig a tisztelet nem itt kezdődik, nem a többi ember miatt, hanem kettőtökön múlik bármilyen helyzetről legyen is szó.

Azt sem tudod, hogy kibékülnek-e, te leszel-e a topic, de te bizalmat vársz el.

3 éve az élettársad! Eddig nem fejezte ki, vagy mi a franc?

Itt is lehordasz mindenkit, aki nem ért veled együtt, pedig te sem vagy tökéletes és te raktad fel a kérdést, véleményt vártál. Akkor viseld el, hogy nem mindenki ért veled egyet, vagy ne vedd figyelembe a kommentet.

Látni, nem bírod befogni és azonnal robbansz és csodálkozol, hogy a csaj megtépett volna, vagy a többiek nem álltak ki melletted...

2023. jan. 21. 18:07
 49/59 anonim ***** válasza:
65%
Kicsikét nárcisztikus a csajszi, de inkább remélem, hogy troll.
2023. jan. 21. 18:13
 50/59 anonim ***** válasza:
85%

#50:

Bolond inkább.

2023. jan. 21. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!