Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszály párom baráti társaságá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszály párom baráti társaságával?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy mit gondoltok az egészről.(a társaságot egyébként kB 10 éve ismeri a párom, én 4). Tavaly decemberben, karácsony előtt volt egy hatalmas veszekedés köztem és a társaság egy tagja között. Én 24 éves nő, ő 25 éves nő, de ez abszolút nem lényeg. A fontos információ az az, hogy nagyon csúnyán össze kaptunk a buliban, én rosszul is lettem emiatt. A párom nem volt jelen a veszekedés alatt, így nem igazán tudott bele szólni, viszont a többiek a másik nőnek adtak és adnak igazat, elfelejtve az undorító dolgokat, amiket nekem mondott, melyet elfed az, hogy nekem pánik rohamom lett és a kanapén ülve bőgtem hangosan. Tehát nem az számított, higy mi történt, mivel ugrott nekem a nő, hanem az, hogyha én voltam, aki zokog, akkor biztos én vagyok a rossz. Próbáltam velük beszélni, ám senki sem nekem hisz. A párom hitt nekem, beszélt is már az egyikükkel. Már ez is jól esett, mert tudom, hogy utál kiállni, konfrontálódni. Azóta nem találkoztunk velük, csak az egyik sráccal tartom a kapcsolatot, aki szintén a társaság tagja, de aznap nem volt jelen. Viszont a sráctól azt hallom, hogy azóta is ezen csámcsognak és rólam beszélnek. Tudom, hogy a párom szava nem változtatna semmit, annyira mélyen benne vannak ebben, de mégis érzek némi csalódást, ha nem beszél velük. Nekem szinte hős komplexusom van, én mindig kiállok mindenben a szeretteimért, még akkor is, ha csak egy egyszerű lehülyézés a téma. Nem akarok önző lenni és nem fogom a megmaradt 5db barátjától elválasztani, csak mert velem ilyenek. Nekem is rossz kéne, ha nem maradna egy barátom sem. Viszont nem tudom, szerintetek mindenképpen szóva kéne tennie újra a páromnak a dolgot? Mindig fontosabb a becsület?

Köszönöm

2023. jan. 21. 12:12
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
14%

Drágám, ez tiszta nevetséges amit művelsz, de komolyan.

Az a nő aki rád támadt semmikepp nem volt a barátod és a többi sem, hát nem érted? Sőt egyikkel sem, azt sem tudják, hogy mi a barátság, ha ezelőtt a másikat ócsárolták.

És ha a kedves párod még velük barátkozik ő is egy db szar.

Se partnert, se barátokat nem tudsz találni, úgyhogy te vagy a hibás.

Egyébként az nem hanyagolható tény, hogy miről szólt a vita és bár semmi joga nem volt neked menni, te neked sem kellett volna vitázni, nem értél el vele jót, akkor mi értelme volt? Hallgatni arany!

2023. jan. 21. 13:37
 12/59 anonim ***** válasza:
22%
És arról sem tehet itt senki, hogy nem közölted, hogy neked esett... Ha nem írod, akkor mit gondoljunk? Te vagy a hibás ebben is. :D
2023. jan. 21. 13:39
 13/59 anonim ***** válasza:
94%

Nekem erről egy dolog jut eszembe...madarat tolláról...

Ne haragudj, de ha ez igaz, és a párod ilyen emberekkel barátkozik, az ő értékrendjébe is simán belefér az ilyesmi.

Volt egy exem, aki engem hibáztatott azért, mert a sznob barátai állandó célpontja voltam...

Nekem ugyan nem volt gond, hogy velük megy bulizni, engem az zavart, hogy erőltette, hogy én is tartsak vele.

A következő barátom összes barijával jóban lettem, egyszerűen jól éreztem magam a társaságukban.

2023. jan. 21. 13:39
 14/59 anonim ***** válasza:
39%
hat akkor errol van szo, hogy a rojtos kis egodat kell patyolgatni, gyerekes hozzaallas, en a hozzadhasonlo embereket kerulom, ezert nem igazan tudom elkepzelni milyen lehet egy dramakiralynovel elni, aki cserben hagyasnak el meg egy balul elsult vitat.
2023. jan. 21. 13:42
 15/59 anonim ***** válasza:
72%

Biztos lehetsz abban, hogy a drága párod őket fogja választani.

" A párom hitt nekem, beszélt is már az egyikükkel."

Előtted, hallottad a saját füleiddel? Egyébként mindegy, mert a többinek nem szólt egy kukkot sem.

És ha te vagy a beszédtéma, akkor részt is vesz benne, nem érdekes hogy hallgat, vagy lehord.

Többet érnek nekik a barátok, mint te.

És nincs még egy maréknyi eszed sem, mert erre nem jöttél rá magadtól.

2023. jan. 21. 13:44
 16/59 anonim ***** válasza:
95%

Igazából szerintem fontos hogy mi volt a vita tárgya

Mert nyilván ezt lehetett volna szebben is rendezni , és nyilván megvédem a párom.

De ha az adott vitában nem a páromnak volt igaza akkor nyilván nem állok mellé csak azért mert a "párom " .

2023. jan. 21. 14:03
 17/59 A kérdező kommentje:

15, Jézus :D a párom sem találkozott velük azóta, ezt írtam. Tehát ebből következik, hogy ő nem beszél ki velük. Én mástól tudom, hogy én vagyok a téma. A párom erről pont nem tud, én mondtam el neki ma, hogy azóta is rólam beszélnek.

Nem egy barátjáról mondott már le miattam, tiltott le embert, tehát ezt azért ne akard már rám erőltetni, hogy ő őket válassza, te atya világ :D Elettarsam 3 éve, mindenkivel szemben választott már engem

2023. jan. 21. 14:20
 18/59 A kérdező kommentje:

Továbbra is mindenki beszél mindenről csak a lényegről nem.

Az egészben annyi volt a lényeg. Háború volt. Aznap este a párom bevédett. Rá egy hétre az egyik résztvevővel is beszélt az én érdekemben. Azóta nem találkozott senkivel. Én sem. Én vissza hallottam, hogy rólam beszélnek. Feltételezhetően a jövőben fog velük találkozni, akár egy sör, akár egy cigi alkalmából - a kérdésem pedig arra szegezodott, hogy korrektség szempontjából szükséges - e ismét szóva tennie, hogy álljanak le a témával, vagy sem. Pont.

2023. jan. 21. 14:22
 19/59 anonim ***** válasza:
83%

Te beteg vagy. :D

Ha összeülnek sörre, vagy cigizni miért te lennél a téma? Ennyire sokat hiszel magadról? :D

Akkor nem csoda, hogy neked esett a csaj.

"ne akard már rám erőltetni, hogy ő őket válassza, te atya világ :D Elettarsam 3 éve, mindenkivel szemben választott már engem"

"Feltételezhetően a jövőben fog velük találkozni, akár egy sör, akár egy cigi alkalmából - a kérdésem pedig arra szegezodott, hogy korrektség szempontjából szükséges - e ismét szóva tennie, hogy álljanak le a témával, vagy sem. Pont."

Ja, ennek kellene lennie, nem rinyálni.

Hogyha egyszer téged választott, akkor miért is menne velük bárhová? És te vagy, aki bemagyarazza magának a dolgokat nem én.

Te is feltételezel, én miért nem tehetem meg?

Szerintem ha velük lesz megint és olyan jó madár a párod mint ők őket fogja választani. Ennyi.

2023. jan. 21. 14:43
 20/59 A kérdező kommentje:
De milyen őket fogja választani, te teljesen bolond vagy? Ember, azt írtam, hogy nem akarom, hogy ne maradjanak barátai!! Azaz én akarom, hogy találkozzon velük, mit nem lehet ezen érteni? Meg milyen választás?! Senki között nem kell választani, semmi ilyet nem írtam. Rohsdt egyszerű kérdés volt, ki kellene másodjára is állnia értem v sem.
2023. jan. 21. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!