Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszály párom baráti társaságával?
Érdekel, hogy mit gondoltok az egészről.(a társaságot egyébként kB 10 éve ismeri a párom, én 4). Tavaly decemberben, karácsony előtt volt egy hatalmas veszekedés köztem és a társaság egy tagja között. Én 24 éves nő, ő 25 éves nő, de ez abszolút nem lényeg. A fontos információ az az, hogy nagyon csúnyán össze kaptunk a buliban, én rosszul is lettem emiatt. A párom nem volt jelen a veszekedés alatt, így nem igazán tudott bele szólni, viszont a többiek a másik nőnek adtak és adnak igazat, elfelejtve az undorító dolgokat, amiket nekem mondott, melyet elfed az, hogy nekem pánik rohamom lett és a kanapén ülve bőgtem hangosan. Tehát nem az számított, higy mi történt, mivel ugrott nekem a nő, hanem az, hogyha én voltam, aki zokog, akkor biztos én vagyok a rossz. Próbáltam velük beszélni, ám senki sem nekem hisz. A párom hitt nekem, beszélt is már az egyikükkel. Már ez is jól esett, mert tudom, hogy utál kiállni, konfrontálódni. Azóta nem találkoztunk velük, csak az egyik sráccal tartom a kapcsolatot, aki szintén a társaság tagja, de aznap nem volt jelen. Viszont a sráctól azt hallom, hogy azóta is ezen csámcsognak és rólam beszélnek. Tudom, hogy a párom szava nem változtatna semmit, annyira mélyen benne vannak ebben, de mégis érzek némi csalódást, ha nem beszél velük. Nekem szinte hős komplexusom van, én mindig kiállok mindenben a szeretteimért, még akkor is, ha csak egy egyszerű lehülyézés a téma. Nem akarok önző lenni és nem fogom a megmaradt 5db barátjától elválasztani, csak mert velem ilyenek. Nekem is rossz kéne, ha nem maradna egy barátom sem. Viszont nem tudom, szerintetek mindenképpen szóva kéne tennie újra a páromnak a dolgot? Mindig fontosabb a becsület?
Köszönöm
Nem, mert miattad már kb. egyikkel sem beszél te imbecil!
Ja, ha az ő társaságukat fogja keresni, tuti fix azért fogja, mert rájön milyen analfabéta vagy. 🤭
Vagy addig fogják rágni a fülét, hogy nem vagy jó neki, plusz ő bizonytalan lesz veled kapcsolatban, hogy rájuk hallgat.
21 azért nem akar, mert tudja, hogy nem lehet őket meggyőzni, tehát felesleges. A megoldás amúgy az idő.
22 tényleg kattos vagy. Az analfabéta egyébként az, aki írás és olvasás képtelen. Az inkább te vagy, mert nem fogod fel, amit írok. Sosem szóltak bele a kapcsolatunkba, aki pedig megpróbálta, azt jól el is küldte a párom. Egyébként ilyenről sem volt szó, egy rohsdt szó nem volt arról, hogy őt bárki győzködi
Egyáltalán milyen becsületről hadovalsz, meg korrektségről hogyha miattad dobta a gyermekkori barátait?
Te nem vagy korrekt, sem becsületes mert ki sem kellett volna nyitni a szádat elsősorban! Mindenkinek lehet véleménye és attól, hogy neked nem tetszik nem kötelező egyetérteni veled! Te neki álltál veszekedni, mert "hős komplexusban szenvedsz" az a csaj meg (lehet be volt piálva, ami nem ad indokot arra, hogy meglökjön, de enyhítő körülmény, különösen úgy, hogy még provokáltad is, nem tudtál qssban maradni) ezt nem érdekelte, de miért is lenne rá tekintettel? Ha komplexusod van, akkor kezeltesd!
A párod meg nincs velük (lehet hátad mögött talizik velük 😁) és ha kibékülnek lehetséges, hogy nem te leszel a nap középpontjában, vagy ha szóba is kerülsz elnézést kérnek, vagy szépen ellened uszítják. 🤣
Különben azt sem tudod mit hoz a jövő, de te ilyenekkel foglalkozol? Vagy nagyon sok időd van, azt hiszed te vagy az Atya Úristen, vagy nem bízol a párodban, sőt lehet lelkiismeretfurdalásod van valahol mélyen, tudod, hogy nem vagy hibátlan és félsz, hogy visszakapod.
Más magyarázatok nem léteznek a viselkedésedre, esetleg az, hogy egy kislány vagy, visszamaradt a fejlődés. 😆
Analfabéta - így értve te eszleny, hogy nem vagy képes értelmezni egy mondatot, de okay szövegertelmezesbol gyengusz vagy.
És én MAJDNEM biztos vagyok benne, hogy te vagy a ludas, mert nem mered leírni miről szólt a vita. 👍
Mondom, hogy nem vagy komplett.
Össze vissza hadoválsz. A hős komplexust arra mondtam, hogyha valakit bántanak, vagy valakivel igazságtalanok, én kiállok. Párom meg inkább kerüli a bajt.
Nem nyitottam ki a szám, azt írtam, érthetően, hogy belém állt, meglökött, én még ekkor is higgadt voltam.
Nem tudom, neked milyen betegséged van, de eddig egy mondatomat sem sikerült értelmezni.
Még most sem írtad le min vesztettek össze, úgyhogy nyugodtan hadoválhatok, hiszen nincs a legfontosabb infó megosztva!
Ja, attól, hogy beléd kötött neked nem nyugtatni kellett volna te zseni hanem otthagyni míg lenyugszik. 🤦♀️
De az biztos, hogy valami kiváltotta nála ezt a viselkedést(pia?).
És egyáltalán mindegy, hogy miben szenvedsz, mert ott is azt művelted le, hiába hazudsz. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!