Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívnátok a volt pasitokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívnátok a volt pasitokat az esküvőtökre?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt jártam egy lánnyal, együtt valahogy nem működött de miután szétmentünk azután is megmaradt a jó kapcsolat.

Szóval utánam összejött egy sráccal akivel most fog megházasodni és küldött esküvői meghívót

( rendesen borítékban)

Rákérdeztem nála Messengeren,hogy biztosan jó ötlet ez?azt mondta,hogy örülne,ha ott lennék.

Lányok/Nők ti hogy látjátok ezt?

2023. jan. 20. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Pasikent soha nem mennek el az exem eskuvojere
2023. jan. 21. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
A férjemet az exe, akivel barátok maradtak, meghívta az esküvőjére. Ez kb 25 evvel ezelőtt volt, szingli volt. Elment, bulizott egy jót. Azt mondta, ha lett volna párja, nem ment volna, mert az nem fért volna bele, de mivel nem volt neki, az ingyen kaja meg az ismerősök miatt elment.
2023. jan. 21. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszem ágában nem lenne meghívni az exet :D Hogyne, szerintem az amúgy halál nyugodt barátom szét is szedné azért, amiket velem tett. :(
2023. jan. 21. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Mindenképpen. Sőt.

Lehet, hogy ő lenne a tanúm.

2023. jan. 22. 00:39
 15/16 exronin ***** válasza:
Ha te ezen csodálkozol, akkor szerintem te nem vagy az ő barátja.
2023. jan. 24. 05:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Én ha megházasodnék, meghívnám az összes eddigi exemet, had lássák csak, hogy milyen boldog lettem.

Pukkadjanak meg az irigységtől, hogy én végre valahára a világ legboldogabb embere lettem, mert elvehettem egy nőt feleségül.

Manapság ez nagyon nehéz, és nagyon szerencsésnek kell lenni hozzá.

Egy valóságos csoda.

2023. jan. 24. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!