Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnátok a volt pasitokat az esküvőtökre?
Évekkel ezelőtt jártam egy lánnyal, együtt valahogy nem működött de miután szétmentünk azután is megmaradt a jó kapcsolat.
Szóval utánam összejött egy sráccal akivel most fog megházasodni és küldött esküvői meghívót
( rendesen borítékban)
Rákérdeztem nála Messengeren,hogy biztosan jó ötlet ez?azt mondta,hogy örülne,ha ott lennék.
Lányok/Nők ti hogy látjátok ezt?
Van amelyik exem én is meghívnám🤷🏻♀️ Sőt ha fordítva ő esküdne és hívna, tudnék örülni az örömének.
Meg persze van olyan akit nem hívnék… nem gáz a szitu ha erre gondolsz.
Egy dolog nagyon fontos ilyen esetben!
Kérdezd meg a párodat erről, hogy zavarná e.
Ha már egyszer összeházasodtok...nem csak a te esküvőd.
Úgy van a meghívóban,hogy +1 főt vihetek magammal.
Nyílván,ha elmennék a jelenlegi barátnőmet vinném.
Mondtam mar, illetve mutattam a meghivót a barátnőmnek ő is meglepődött rajta
2 olyan exem van aki komolyabb volt az életemen. Mindkettővel tartom a kapcsolatot, szoktunk online együtt játszani, stb. Párom ismeri, és kedveli őket. Ha esetleg úgy alakulna hogy házasodnánk, ha én nem hívnám meg az exeket, akkor a párom tuti. De ez annyi mindentől függhet...
Sztem ha tényleg jóban vagytok, nem ciki. Persze esküvőn nem úgy kell bemutatkozni mindenkinek, hogy a menyasszony exe vagy.
7*
Arra gondoltam,hogy úgy mutatkozok be a férjenek az esküvőn...
"Hogy én vagyok a sógor,a lyuk sógor."(ez csak poén)
Végül is a barátnőm azt mondta hogy elmehetünk,csak fura azért
#7es vagyok
Férjjel azért előtte egyeztess. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!