Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi azzal a baj, ha egy túlsúlyos férfi, csinos nőt akar?
Először is a kövérség nem mindig akaraterő hiányából fakad, alkati dolog is. Másodszor lehet ő nem tartja vonzónak a túlsúlyos nőket. Van akik vonzónak tartják van akik nem. Nem vagyunk egyformák. Régebben a kövérség státusszimbólum volt, most meg inkább a vékony izmos test az, divat is irányítja a vonzalmat nem csak a természetesség. Harmadszor lefogyhat kapcsolatban is. Tudjátok mennyire rossz és elviselhetetlen lehet magányban élni? Ha egy csinos nő azt mondaná neki, hogy így is tetszel és így is akarlak, egyenesen a mennybe röpíti és mivel a túlsúlyosság okozhat egészség problémákat, szárnyalna a kardió gépeken ahol egyedül lehet szegénynek nem volt motivációja.
Én azt szeretném ezzel az egésszel mondani, hogy ne bántsátok az ilyen embereket, hanem érezzetek együtt vele!
“Pontosan mi azzal a baj?”
Semmi. Senkit nem érdekel, mit vagy kit akarsz, nem befolyásolja az életem. 🤷♀️
24) jaj hát az MÁS, neki az nem vonzó, erről éppúgy nem tehet, mint arról, hogy ő kövér 🥲
De teljesen érthetetlen számára, hogy a csinos nők miért nem állnak szóba vele..
"Pontosan mi azzal a baj, ha egy túlsúlyos férfi, csinos nőt akar?"
Mintha 0 erőfeszítéssel akarnék milliárdos lenni! Érted már?
Nem érdekel túlzottan, de én biztosan nem fogok túlsúlyos férfival randizni, mert taszít a lustaság és igénytelenség. :)
Én szeretek mozogni, hetente-kéthetente 8-10+ km-t túrázni így érthető, hogy olyan párt keresek, akivel ezt megélhetem.
Egy túlsúlyos pasassal nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!