Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mi azzal a baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi azzal a baj, ha egy túlsúlyos férfi, csinos nőt akar?

Figyelt kérdés

Először is a kövérség nem mindig akaraterő hiányából fakad, alkati dolog is. Másodszor lehet ő nem tartja vonzónak a túlsúlyos nőket. Van akik vonzónak tartják van akik nem. Nem vagyunk egyformák. Régebben a kövérség státusszimbólum volt, most meg inkább a vékony izmos test az, divat is irányítja a vonzalmat nem csak a természetesség. Harmadszor lefogyhat kapcsolatban is. Tudjátok mennyire rossz és elviselhetetlen lehet magányban élni? Ha egy csinos nő azt mondaná neki, hogy így is tetszel és így is akarlak, egyenesen a mennybe röpíti és mivel a túlsúlyosság okozhat egészség problémákat, szárnyalna a kardió gépeken ahol egyedül lehet szegénynek nem volt motivációja.

Én azt szeretném ezzel az egésszel mondani, hogy ne bántsátok az ilyen embereket, hanem érezzetek együtt vele!

2023. jan. 17. 08:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

“Pontosan mi azzal a baj?”

Semmi. Senkit nem érdekel, mit vagy kit akarsz, nem befolyásolja az életem. 🤷‍♀️

2023. jan. 17. 13:02
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 21-el. Ezzel önmagában semmi probléma. Csak a körítés nem mindegy. A lényeg mindig azon van, sose az egyéni preferenciákon.
2023. jan. 17. 15:39
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
En meg tulsulyos nő vagyok es nem tartom vonzonak a tulsulyos ferfiakat, nekem is a jotestű, johapsik tetszenek. Es akkor?
2023. jan. 17. 15:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Te osszejonnél tulsulyos nővel? Hisz lefogyhat a kapcsolatban....
2023. jan. 17. 15:58
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

24) jaj hát az MÁS, neki az nem vonzó, erről éppúgy nem tehet, mint arról, hogy ő kövér 🥲

De teljesen érthetetlen számára, hogy a csinos nők miért nem állnak szóba vele..

2023. jan. 17. 16:02
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha te együttérzel a túlsúlyos nőkkel....
2023. jan. 17. 16:51
 27/28 anonim ***** válasza:

"Pontosan mi azzal a baj, ha egy túlsúlyos férfi, csinos nőt akar?"

Mintha 0 erőfeszítéssel akarnék milliárdos lenni! Érted már?

2023. jan. 17. 18:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel túlzottan, de én biztosan nem fogok túlsúlyos férfival randizni, mert taszít a lustaság és igénytelenség. :)

Én szeretek mozogni, hetente-kéthetente 8-10+ km-t túrázni így érthető, hogy olyan párt keresek, akivel ezt megélhetem.

Egy túlsúlyos pasassal nyilván nem.

2023. jan. 17. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!