Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi azzal a baj, ha egy túlsúlyos férfi, csinos nőt akar?
Először is a kövérség nem mindig akaraterő hiányából fakad, alkati dolog is. Másodszor lehet ő nem tartja vonzónak a túlsúlyos nőket. Van akik vonzónak tartják van akik nem. Nem vagyunk egyformák. Régebben a kövérség státusszimbólum volt, most meg inkább a vékony izmos test az, divat is irányítja a vonzalmat nem csak a természetesség. Harmadszor lefogyhat kapcsolatban is. Tudjátok mennyire rossz és elviselhetetlen lehet magányban élni? Ha egy csinos nő azt mondaná neki, hogy így is tetszel és így is akarlak, egyenesen a mennybe röpíti és mivel a túlsúlyosság okozhat egészség problémákat, szárnyalna a kardió gépeken ahol egyedül lehet szegénynek nem volt motivációja.
Én azt szeretném ezzel az egésszel mondani, hogy ne bántsátok az ilyen embereket, hanem érezzetek együtt vele!
"Harmadszor lefogyhat kapcsolatban is. Tudjátok mennyire rossz és elviselhetetlen lehet magányban élni?"
Előtte miért nem fogy le?^^
Ha te nem teszel önmagadért semmit miért várod el, hogy sajnalatbol veled legyen valaki?
Semmi baj nincs ezzel. Mint ahogy azzal sem, ha egy nőnek vannak elvárásai, akármi is az. (Gazdag, magas, diplomás, stb)
Mindenki azt vár el, amit csak szeretne. Aztán vagy talál valakit, aki megfelel neki, vagy nem.
Szerintem butaság lejjebb adni az igényekből, ha azok nem csak a társadalom miatt berögzültek (pl legyen idősebb a pasi, különben kizárt, akkor is, ha csak pár hónappal fiatalabb).
Nekem is nagyon magas elvárásaim voltak, sokáig kellett várnom, de cserébe már az első kapcsolatom nagyon jó. Megspóroltam magamnak azt a sok rosszat, amit a kortársaim nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!