Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mi azzal a baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi azzal a baj, ha egy túlsúlyos férfi, csinos nőt akar?

Figyelt kérdés

Először is a kövérség nem mindig akaraterő hiányából fakad, alkati dolog is. Másodszor lehet ő nem tartja vonzónak a túlsúlyos nőket. Van akik vonzónak tartják van akik nem. Nem vagyunk egyformák. Régebben a kövérség státusszimbólum volt, most meg inkább a vékony izmos test az, divat is irányítja a vonzalmat nem csak a természetesség. Harmadszor lefogyhat kapcsolatban is. Tudjátok mennyire rossz és elviselhetetlen lehet magányban élni? Ha egy csinos nő azt mondaná neki, hogy így is tetszel és így is akarlak, egyenesen a mennybe röpíti és mivel a túlsúlyosság okozhat egészség problémákat, szárnyalna a kardió gépeken ahol egyedül lehet szegénynek nem volt motivációja.

Én azt szeretném ezzel az egésszel mondani, hogy ne bántsátok az ilyen embereket, hanem érezzetek együtt vele!

2023. jan. 17. 08:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem erzek egyutt veluk, konkretan leszarom mit akarnak. Ha osszejon egy csinos vekony lannyal, akivel mind a ketten szeretitek egymast, akkor gg, egyebkent meg fogd be a szad es ne rinyalj, mert attol nem lesz baratnod.
2023. jan. 17. 08:57
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Nincs azzal baj..de gondolom akkor azzal sincs, hogy egy csinos nő meg izmos palit akar?! 🙄
2023. jan. 17. 09:03
 3/28 anonim ***** válasza:
95%
Nos, ha te elvárod a nőktől, hogy fogadjanak el így, akkor talán előbb te is fogadd el a kövér nőket, mert ez a hozzáállás így gusztustalan. Mondom ezt úgy, hogy nekem 55 kg-osan 134 kg-os férjem van, de sosem szól, ha nem vagyok éppen tip-top, és az sem érdekelte, amikor szülés után nem voltam formában. Elfogadta, hogy 15 éve aktívan sportolok, én meg azt, hogy ő nem fog salátát enni. Neked előbb magadat kellene szeretned, nem mástól várni ezt a semmiért cserébe.
2023. jan. 17. 09:08
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Senki le se szarna, ha nem nyomnátok a rinyát 0-24-ben.
2023. jan. 17. 09:08
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Amíg magadat nem fogadod el, hogy várod el mástól, hogy megtegye?
2023. jan. 17. 09:11
 6/28 anonim ***** válasza:
95%

"Harmadszor lefogyhat kapcsolatban is. Tudjátok mennyire rossz és elviselhetetlen lehet magányban élni?"

Előtte miért nem fogy le?^^

Ha te nem teszel önmagadért semmit miért várod el, hogy sajnalatbol veled legyen valaki?

2023. jan. 17. 09:17
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

Semmi baj nincs ezzel. Mint ahogy azzal sem, ha egy nőnek vannak elvárásai, akármi is az. (Gazdag, magas, diplomás, stb)

Mindenki azt vár el, amit csak szeretne. Aztán vagy talál valakit, aki megfelel neki, vagy nem.

Szerintem butaság lejjebb adni az igényekből, ha azok nem csak a társadalom miatt berögzültek (pl legyen idősebb a pasi, különben kizárt, akkor is, ha csak pár hónappal fiatalabb).

Nekem is nagyon magas elvárásaim voltak, sokáig kellett várnom, de cserébe már az első kapcsolatom nagyon jó. Megspóroltam magamnak azt a sok rosszat, amit a kortársaim nem feltétlenül.

2023. jan. 17. 09:20
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
A felszínesség a probléma ezzel.
2023. jan. 17. 09:20
 9/28 anonim ***** válasza:
8%
Azert mai fiatalok nagyon jol tudjak hogy az egeszseg nagyon fontos es illetve egy jo test vonzo szexualisan es elvezetes a szex is
2023. jan. 17. 09:44
 10/28 anonim ***** válasza:
95%
Szíved joga, csak azt azért tudd, hogy a legtöbb csinos, vékony nő nem egy kövér férfira vágyik.
2023. jan. 17. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!