Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi azzal a baj, ha egy túlsúlyos férfi, csinos nőt akar?
Először is a kövérség nem mindig akaraterő hiányából fakad, alkati dolog is. Másodszor lehet ő nem tartja vonzónak a túlsúlyos nőket. Van akik vonzónak tartják van akik nem. Nem vagyunk egyformák. Régebben a kövérség státusszimbólum volt, most meg inkább a vékony izmos test az, divat is irányítja a vonzalmat nem csak a természetesség. Harmadszor lefogyhat kapcsolatban is. Tudjátok mennyire rossz és elviselhetetlen lehet magányban élni? Ha egy csinos nő azt mondaná neki, hogy így is tetszel és így is akarlak, egyenesen a mennybe röpíti és mivel a túlsúlyosság okozhat egészség problémákat, szárnyalna a kardió gépeken ahol egyedül lehet szegénynek nem volt motivációja.
Én azt szeretném ezzel az egésszel mondani, hogy ne bántsátok az ilyen embereket, hanem érezzetek együtt vele!
Jaj, fejezd már be.
Kit zavar, hogy te mire vágysz? Senki nem kényszerít, hogy kihez vonzódj, kihez ne milyen kérdés ez már megint...
Vonzódj akihez akarsz, senkit nem érdekel.
"Másodszor lehet ő nem tartja vonzónak a túlsúlyos nőket."
Ezzel nincs is semmi baj, de gondolom, azzal is tisztában van, hogy a csinos nők sem tartják vonzónak őt úgy 99.9%-ban. Minden joga megvan keresgélni a a 0.1%-ot, de hogy ehhez minek kell fórumokon hisztizni, azt nem vágom.
Szerintem a vonzalmat nem lehet irányítani, vagy van kémia, vagy nincs. A kövérség számomra nem vonzó és szerintem sokan egyetértenek velem.
Egyébként van egy ismerősöm, kövér és még kancsal is. Feleségül vett egy nagyon csinos nőt. És nem, nem pénzes pasi, ápolóként dolgozik itt a helyi kórházban.
Sok múlik azon szerintem, hogy magadról mit gondolsz, de gondolom az arcodra van írva hogy mennyire magányos vagy. Ez szintén nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!