Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szórakozóhelyen történt, mi az oka?
nezd,ha valaki jol nez ki az a mai vilagban egy megszokott dolog,annyi jo no van,az mar nem nagy dolog hogy jol nezzel ki,es az a baj hogy nagyon elvagytok szalva magatoktol,hogy jol nezek ki stb,de ha olyan okos is volnal akkor ekkora marhasagot nem kerdeztel volna,o is pont ugy van,mintha hozzad menne egy srac es megdicserne a hajad,de azelott meg volt vagy 20 aki ugyanezt mondta neked,te mit csinalnal?tovabblepnel,ugy volt o is,lehet te voltal az 50 dik aznap aki ugyanazt mondja neki,miert nem inkabb mondtad azt hogy nem talal a felsod a nadraggal,es lassan setaltal volna tovabb,en az eletemre mernek fogadni hogy utannad ment volna es megkerdezte volna hogy miert,vagy valamit,aki jol nez ki annak a hibait kell megmutatni,mert hogy jol nez ki azt o is tudja,pont ugy van ez a nokkel,en hasznaltam mar nem egyszer lanyoknal,10 bol 9 mindig odajon hozzam es megkerdi hogy miert nem tetszik,vagy mi az ami tetszik.
ha annyi eszed lenne mint amilyen szepnek tartod magad (szerintem van benned is egy csomo hiba,mint azokban akik meg ezt mondtak,elvittem egy szepsegszalonba vagy ket lanyt aki el volt magatol,azota mar nem olyan nagyok de mind1) akkor biztos nem bsztad volna el,inkabb olvassal el egy par konyvet,pszychologia,testbeszed,NLP,hogy mikor milyen hangnemben beszejjel kulombozo helyzetekben hogy gyoztes legyel,de mit erdekel ez teged
nem akarlak zaklatni éjjel nappal
csak egy kérdésem lenne hol tetél szert ilyen tudára, van ennek bármi köze a PUAsághoz?
nem gúnyból kérdezem
na latod,pontosan a PUA sagrol van itt szo,alphamale,tudod te is nagyon jol,konyvekbol kezdtem el tanulni hamarabb,utanna sajat tapasztalatok,minden lanyt leszollitottam aki tetszett nekem,nem erdekelt hogy kivel es holl volt,odamentem es beszeltem,nincsen amit veszitsel.
na meg ne hagyjuk ki a nagy start sem "Mysteryt"
te honnan tudsz a PUA krol?
interneten futottam bele
Ha már így összefutottam veled, akkor megkérdezném hogy sikerültek az első leszólításaid és most hogy boldogulsz?
volt amelyik sikerult es volt amelyik nem,leghamarabb amikor elkezdtem voltak feladataim,olyanok pl hogy ma ejjel kimegyek es addig nem jovok haza amig nem kapok 10 telefonszamot lanyoktol,sokan elutasitottak,nem volt meg az onbizalmam,dadogtam is neha amikor szebb lannyal kellett beszelni,ez startbol rossz,egy no hamar eszreveszi ha meg vagy lepodve vagy ideges vagy,biztosan talalkoztal olyan fiukkal is akik szidjak a plaza cicakat,de ez csak termeszetes,csak azok szidjak akik tudjak hogy sosem lehet olyan jo baratnojuk,akiknek onertekelesi problemai vannak,mindenkinek lehet szep baratnoje.
jelenleg ugy vagyok hogy van egy baratnom,nem minden nap tudunk talalkozni,nem mindig tudunk egyutt elmenni szorakozni,de nem gond mert o megy mashova es en is,szorakozunk o a ferfiakkal en a lanyokkal,aztan amikor talalkozunk elmeseljuk egymasnak es jokat nevetunk,ne kerdezd ha megcsalt e mert nem tudom,de engemet nem zavar,tudja jol hogy barmikor elveszithet,hacsak a smarolas nem szamit megcsalasnak,akkor en nem csaltam meg ot.
jah, nagyon is jól látod fontos az önbizalom
A mostani barátnőd előtt és miután kezdtél jobb lenni szedtél fel pláza cicákat? Mennyire értékelnéd 10 skálán őt és az eddigi lányokat akikkel dolgod volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!