Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek? És hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? És hogy?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdésem a következő.

Képzeld el,hogy egy jól működő kapcsolatban élsz a pároddal. Nincs okod szakítani,de egyszer csak jön a nagy Ő. És szerelmesek lesztek egymásba.

Mit tennél

2023. jan. 12. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
44%

Jól működő kapcsolatban élek a párommal. Szerelmesek is vagyunk, és mellette tervezem leélni az életemet (ha ez nem lenne én nem nevezném jónak a kapcsolatot).

De persze senki nem tökéletes tegyük fel, hogy jönne valaki, aki még a páromnál is jobban passzol hozzám. Ekkor ezt az illetőt messzire kerülném (munkahelyváltás, költözés is beleférne jelenleg) és a páromra koncentrálnék és arra, hogy erősödjön a kapcsolatunk.

Nem tudnék másba beleszeretni, hiszen szerelmes vagyok.

Én nem hiszek abban, hogy egy emberhez egy nagy ő tartozik.

Ha te igen, akkor más "jobb" felbukkanása, vagy a fentiek (szerelem, közös jövőkép) hiánya épp elég indok a szakításra.

2023. jan. 12. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ hogy a "nagy Ő" hogyan viszonyul hozzám, hogyan viselkedik, komolyan vesz-e engem, mert lehet csak én képzelem el az "Igazinak" miközben számára csak egy kaland lennék.

Egyébként a jelenlegi párkapcsolat végére egy pontot tennék mindenféleképpen, mert a harmadik személy amolyan tünet, vagyis nem miatta szakítanék és persze ha ő az "egyetlenem" akkor vele lennék.

2023. jan. 12. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Én szerelmesen nem tudok másba szerelmes lenni soha.
2023. jan. 12. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Az én exemnek is jött a nagy ő, szakítottunk, sejtettem is hogy ki az és a nagy őjének ő mégsem akkora ő:) de olyan gyáva hogy szakítás után sem meri felvállalni még az ismertséget sem
2023. jan. 12. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként azt kihagytam, hogy egy jól működő jó kapcsolatban nem fog megjelenni senkinek Nagy ő
2023. jan. 12. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Minden nőnél van jobb nő és pasinál is jobb pasi természetesen. De vajon a szomszéd fűje mindig zöldebb? A csábítás mindig ott lesz, de ha erős a szerelem, akkor nem kell más és nem is nézek másra.
2023. jan. 12. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha igazán szerelmes lennél a fiúba akkor ez nem történne meg szóval ez azt jelenti hogy nem tökéletes a kapcsolat mert szerelmes lettél egy másik férfiba.Elmondanám a páromnak,hogy vége mert én már nem érzem azt a tüzet mint régen és kész de ha tökéletes a kapcsolat akkor nem lehet felhozni semmilyen indokot szerintem.
2023. jan. 12. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a szerelmet választanám, de igaza van az előttem szólóknak, nem volt az olyan jó kapcsolat, ha bele tudtam szeretni valaki másba.
2023. jan. 12. 23:58
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Meg mi az, hogy "nincs okod szakítani"? Az nem elég ok, hogy másba vagyok szerelmes?🤔

2023. jan. 12. 23:59
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
leszarom
2023. jan. 13. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!