Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Urak mit tennétek ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak mit tennétek ha párotok külföldön kapna állást és azt kérné agyjátok fel magyar életeteket és menyjetek utánna külföldre?

Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 19:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha nekem megérné, akkor mennék.
2022. nov. 26. 19:32
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
79%

1, nincs pàrom.

2, vàltàsban vagyok épp, az ötleteimen bàrmelyik orszàgban lehet dolgozni, ahol van net, meg àram.

Valószínűleg felagynàm az itteni sztorit, ha a szüleimet rendben tudnàm.

2022. nov. 26. 19:40
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudnék menni. 1 dologhoz érték, és annak a szakmai nyelvét számomra lehetetlen lenne megtanulni.
2022. nov. 26. 19:42
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

Nem mennék, az én életem itt van, és a kalandvágy sem fűt.

Az ilyenről szerintem beszélgetni kell, ha valaki simán országot, életet váltana adott esetben, hogy a párja ne a semmiből kapja esetleg pofonként.

2022. nov. 26. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Agyjàtok, menyjetek, utanna ->neked szerintem mindegy milyen nyelvhasznalatu helyen elsz tovabb
2022. nov. 26. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Szívesen mennék vele. Új élet, új kalandok. Olyan szakmám van, amivel a világon bárhol tudok dolgozni.
2022. nov. 26. 20:02
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Mielőtt bármilyen idegen országba költözöm, biztos megtanulnék az anyanyelvemen helyesen írni.
2022. nov. 26. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
Hat ha ilyen jol keres az asszonyka es lenne lehetosegem emberseges munkat vegezni az adott helyen , akkor mennek. Anyuci pici fiai szoktak csak itthon maradni..
2022. nov. 26. 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
A férfiak azok, akik általában szívesebben mennek, vándorolnak. Általában nem az szokott lenni a baj, hogy a nő akar menni és a férfi nem, hanem fordítva.
2022. nov. 27. 10:58
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
simán. vinnénk a pulyákat is. mindegy hová, csak el ebből a tetves országból.
2022. nov. 27. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!