Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy romának nehezebb dolga van beházasodni egy magyar családba?
Szerintem első körben tisztázni kellene, mit értesz roma alatt. Ha azt a hagyományos nő otthon, férfi eltart dolgot és mellé a bőrszínt, akkor ilyen típusú magyar családba simán beházasodhatna, csak az ilyen családok nagyrésze erősen rasszista.
Ahogy az 5-ös írja, ha tanult, de hagyományos roma elveket követ, akkor szinte esélytelen. Ha modernizálódott, újhullámú felfogása van, akkor viszont játszi könnyedséggel fog menni, szerintem sehol sem lenne gond, mindenféle bőrszínű ember házassága megszokott.
Ha ilyen szoknyás, lányoknak hosszú hajat növesztő, hagyományörző felfogás.. akkor esélytelen és ha jól tudom őt is kiutálnák.
Aki nem őriz hagyományokat semmilyen téren, annak könnyű, többieknek nem. Turulosan pártával meg mittudomén még mivan a magyar néphagyományok között, én magyar menyecskeként sem kellenék a legtöbb embernek:) Első körben ember vagyok, emberek meg házasodnak egymás közt. Minél jobban a különbözőségre törekszünk, annál távolabb kerülünk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!