Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy romának nehezebb dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy romának nehezebb dolga van beházasodni egy magyar családba?

Figyelt kérdés
Magyar vagyok, csak egyik haverom(roma) mondta hogy egy ilyen országban ez létező jelenség!
2022. nov. 11. 22:34
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
27 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
(Azt hittem ennyire nem vagyunk rasszisták mi magyarok.)
2022. nov. 11. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy része rasszizmus, egy része tapasztalat...
2022. nov. 11. 22:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem előítélet, hanem utóítélet. Borsodiként tudom, hogy milyen a cigányok 95 százaléka...
2022. nov. 11. 22:48
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha nekem kéne férjnek roma ember a családom akkor is előbb ölne meg, minthogy házasság legyen belőle.
2022. nov. 11. 23:03
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Eloszor bizonyitani kene, utana behazasodni. Nem gondolom, hogy egy ket diplomas, muvelt, kulturalt, ertelmisegi romat kineznenek barmelyik magyar csaladbol.
2022. nov. 11. 23:19
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Kontextusfüggő is, nyilván egy budapesti értelmiségi családban könnyebben elfogadna egy tanult romát, mint Borsodban egy alsóközéposztálybeli.
2022. nov. 12. 00:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben tisztázni kellene, mit értesz roma alatt. Ha azt a hagyományos nő otthon, férfi eltart dolgot és mellé a bőrszínt, akkor ilyen típusú magyar családba simán beházasodhatna, csak az ilyen családok nagyrésze erősen rasszista.

Ahogy az 5-ös írja, ha tanult, de hagyományos roma elveket követ, akkor szinte esélytelen. Ha modernizálódott, újhullámú felfogása van, akkor viszont játszi könnyedséggel fog menni, szerintem sehol sem lenne gond, mindenféle bőrszínű ember házassága megszokott.

Ha ilyen szoknyás, lányoknak hosszú hajat növesztő, hagyományörző felfogás.. akkor esélytelen és ha jól tudom őt is kiutálnák.

Aki nem őriz hagyományokat semmilyen téren, annak könnyű, többieknek nem. Turulosan pártával meg mittudomén még mivan a magyar néphagyományok között, én magyar menyecskeként sem kellenék a legtöbb embernek:) Első körben ember vagyok, emberek meg házasodnak egymás közt. Minél jobban a különbözőségre törekszünk, annál távolabb kerülünk egymástól.

2022. nov. 12. 04:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Gusztus dolga is.
2022. nov. 12. 06:20
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Igen, és nem véletlenül. Mi magyarok félünk a cigányoktól. Viszont egy magyarnak még nehezebb beházasodni egy cigány családba, mert a cigányok alapból nagyon rasszisták.
2022. nov. 12. 08:29
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
Miért kellene keveredni? Tudom ezerrel megy a PC meg a nagy elfogadás, de szerintem mindenkinek jobb ha onnan házasodik ahonnan jött. Rasszizmus? Akkor legyen az, véleménye azért még lehet az embernek. Egyébként meg ezer meg ezer rossz példa van ennek a sátánista világnak a nemzet és családromboló agymenéseiről. Ki kell menni nyugatra, aztán össze lehet házasodni valami afrikai menekülttel is, ne hogy már ne! Ne legyetek rasszisták! Egyébként meg emberi igényesség kérdése ki kit választ, bár extrém a nyomás a szélső balos elmebeteg liberális világmédia részéről. Lehet is látni merre felé tart a világ, de csak halkan jegyzem meg, nekik nem érdekük a hagyományokkal és identitástudattal rendelkező, normális családban értékeket követő polgárok megléte! Nem, ez már egy ideje nem erről szól. Érdemes a témában elmélyedni, hogy pl. a világ legbefolyásosabb vezetői milyen elveket vallanak, és ki a szellemi atyjuk. Garantáltan ledöbbennétek, és egyből megváltozna a véleményetek!
2022. nov. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!