Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy romának nehezebb dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy romának nehezebb dolga van beházasodni egy magyar családba?

Figyelt kérdés
Magyar vagyok, csak egyik haverom(roma) mondta hogy egy ilyen országban ez létező jelenség!
2022. nov. 11. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ebbe az a baromi nehéz, hogy bár a romák magyar állampolgárok, magyarok, de mégsem teljesen úgy magyarok, mint mások. A romáknak is van saját kultúrája, nyelve, szokásaik amik (főleg a 21. Században) nagyon különböznek a "klasszik" magyartól.

Pl.: azért már nálunk sem az a tendencia szerencsére, hogy egy háztartásban a nő csak gyereket nevel, meg főz és a döntéshozó a férfi. Ellenben a romáknál ez a hagyomány még mindig sokkal inkább jelen van. Ez puszta kulúrális különbség, méghozzá kifejezetten markáns.

Ezért problémás (szerintem). Kicsit nekem a közel-keleti/arab kultúrához hasonlít e tekintetben. Az meg nagyon nem európai/"nyugati", ami felé pedig inkább tendál a magyar.

2022. nov. 12. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:
11. Még is sok roma nem koveti a tradiciokat.. sokat nem is neveltek ilyen szokasokra.
2022. nov. 12. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha olyan aki rendesen dolgozik, végzettsege van nem egy naplopò ezeket az embereket elfogadjàk.

Aki meg lop csal naplopò semmirekellö nos senki sem akar ilyen csalàdtagot szerintem akàr roma az illetö akàr nem.

2022. nov. 12. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek tetszik valaki es tarsadalmilag "erkolcsosen el" normális szemelyisege van 10 bol 1 no lehetseges lealna vele , nyilvan nem a feketebb fajtakkal azok nem a nok esetei ebben az orszagban tobbnyire. Mindenki azzal dolgozok amivel megaldotta az elet .
2022. nov. 12. 16:24
 15/15 anonim ***** válasza:
dolgozik*
2022. nov. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!