Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti mennyit várnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mennyit várnátok és mit tennétek?

Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok és mennyire lennétek türelmesek, ha a lány/nő, akivel egy hónapja összejöttetek, egyelőre még nem akarna lefeküdni veletek? Mennyi időt adnátok neki? Hogy próbálnátok rávenni a szexre? Petting stb lenne. Nő: friss 30-as

2023. jan. 3. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Ravenni? Tipikus pasi vagy te is.
2023. jan. 3. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
miért akarjam rávenni? amikor úgy érzi hogy mehet, akkor nekilátunk, nem verseny ez, hogy mielőbb el kell érni dolgokat
2023. jan. 3. 18:39
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Összejövés alatt mit értesz? Mi történt 1 hónapja?

Nem mindenki fekszik le 1 hónap ismeretség után.

2023. jan. 3. 18:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
rávenni sehogy, de 2, vagy nagyon maximum 3 hónapot várnék. ha ennyi nem elég, akkor sem erőltetném, csak azt mondanám, keressen olyan férfit, akinek nem fontos, hogy a szerelem testi része is kibontakozzon.
2023. jan. 3. 19:34
 5/15 anonim ***** válasza:
35%
Ha van petting, nyalhatok, kedvemre, és le vagyok szopva, akkor hónapokig is.
2023. jan. 3. 19:36
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
Én egy hónapot sem. Bocs, de nem szűzlány már gondolom így 30 felett. Pláne ha petting is van, akkor semmi értelme az egésznek.
2023. jan. 3. 19:36
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem várok... örülök minden vele töltött percnek, mindegy, hogy mit csinálunk.
2023. jan. 3. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha petting van, akkor minden van
2023. jan. 3. 20:41
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem ezt a petting van dugás nincs dolgot, pedig nő vagyok.

Amúgy attól függ mennyit találkoztok. Ha heti egyszer akkor még oké, de ha kétnaponta akkor már az egy hónap is sok.

2023. jan. 4. 07:43
 10/15 A kérdező kommentje:
távkapcsolat. 2-3 hetente egy-egy hétvégét
2023. jan. 4. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!