Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a szituáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Van egy lány a munkahelyen ahol dolgozom, csak látásból ismerem, néha köszönünk egymásnak ha találkozunk, de még soha sem beszéltünk. Az a helyzet, hogy beleszerettem és szerintem ő is belém szeretett, mert állandóan néz, és mintha állandóan engem keresne, legalábbis nagyon ez a megérzésem.

Én most úgy vagyok vele, legalábbis én annyira beleszerettem, hogy minden másik lány hozzá képest olyan semmilyennek tűnik, gondolni sem tudok más lányokra, nem érdekel más lány. Ennyire szerelmes még sosem voltam szerintem, amikor először megláttam, már akkor éreztem valami különlegeset, amit még soha. Egyszerűen úgy érzem, hogy ő a "nagy ő" az én életemben, mert tényleg nagyon egyformák vagyunk, minden értelemben (legalábbis amiket hallottam róla, illetve amikor lecsekkoltam az fb és insta profilját, illetve hasonló személyiségek vagyunk nagyon).

Szívesen oda mennék hozzá, viszont magammal nem igazán vagyok rendben jelenleg, most egyszerűen úgy érzem, hogy először lenne pár dolog, amit szeretnék rendbe tenni az ismerkedés előtt, ami az egészségemmel kapcsolatos (egy nagy műtétem lesz jövő februárban), illetve szeretnék leadni pár kilót addig és egy kicsit összeszedni magamat külsőleg illetve mentálisan is, és pár új ruhát venni, és ennyi, mert az utóbbi időben eléggé elhagytam magamat.

Ez kb. 3 hónapba fog telenni a terveim szerint, viszont ez rengeteg idő, és ennyi idő alatt rengeteg minden történhet, bár szerintem amennyire zárkozótt, nem hinném hogy találna valakit, és valószínűleg 3 hónap után is itt lesz ezen a munkahelyen.

Próbáljam meg teljesen elkerülni ez idő alatt inkább? Csak már most legszívesebben odamennék hozzá...

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Köszönöm a tanácsot előre is.

2022. dec. 18. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

"Az a helyzet, hogy beleszerettem és szerintem ő is belém szeretett, mert állandóan néz, és mintha állandóan engem keresne, legalábbis nagyon ez a megérzésem."

Először is (több mint valószínű) nem vagy szerelmes, ez fellangolas, rajongás és ő sem beléd.

Másodszor, ha valakinek tetszel (beléd esett elmondasod szerint) akkor tetszel ígyis, ahogy kinézel jelenleg, úgyhogy hiába gondolod, hogy jobb lenne más alkalommal, mert nem lesz az.

"... nem hinném hogy találna valakit, és valószínűleg 3 hónap után is itt lesz ezen a munkahelyen."

Komolyan? Honnan szeded? Ne légy oly magabiztos, cirka 3 hónap hosszú idő és össze ismerkedhet olyan pasival, aki lenyűgözzi probléma nélkül.

Úgyhogy ne várj, elvégre 'Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra!' közmondás létezik.

2022. dec. 18. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismételni tudom a #1-et
2022. dec. 18. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Na ebből jó nagy pofáraesés lesz...
2022. dec. 18. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

Még nem is beszéltetek,de te már szerelmes vagy???!!!...

Nagyon fiatalka lehetsz még.

Figyelj,több hónap flört és szópárbaj vagy levelezgetés után is csak egy vadidegen számodra a másik. Ez nem szerelem, rajongás, ráprojektálsz az illetőre egy illúziót, amit összeraktál fejben, mert annyira tetszik.

Egyébként a helyedben nem tökölnék. Szépen hívd meg egy kávéra, cégen belül, az nem annyira tolakodó szerintem,mégis egyértelmű célzás.

Az idő meg pont az a tényező, ami az ember legnagyobb ellensége. Szóval, addig üsd a vasat, amíg meleg!... 😉

2022. dec. 18. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!