Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a szituációban?
Először is épeszű ember nem ír alá semmi olyan papírt, amit nem olvas el az utolsó betuig és nem ért meg. A párodnak ez sikerült, gratulálok.
Te kapd össze egy kicsit magad, csinálj valamit, ne csak a szobában lebzselj.
Mit nem adnék egy ilyen lehetőségért...
(jártam már ott, éppen azért mondom)
Azért pár nap után még természetes, hogy nem érzed jól magad, ne aggódj...
Viszont, szerintem nem volt jó ötlet a sulidat otthagyni, és persze-persze, szép dolog a szerelem, de én két évig éltem tök jól működő távkapcsolatban, aztán mikor tudtam jönni, jöttem. Idén volt az esküvőnk. Pedig nem voltam biztos benne, hogy működni fog a távkapcsi, de nekünk például sikerült :)
Azt meg teljesen megértem, hogy aggályaid vannak az egyedüllét miatt. Én is észreveszem magamon, hogy azért nem jó irányba változtam, sokkal ingerlékenyebb vagyok, néha rám tör a céltalanság érzése, és sokat híztam is, mert errefelé semmit nem lehet csinálni, egy alföldi kisebb városban élünk.
Sokszor gondolkodom, hogy mit kéne tenni az életemmel, hazamennénk nemsokára (pár év), és mindig oda lyukadok ki, hogy jó lett volna anno egy normál szakma, egy normál, használható diploma, és akkor most nem itt ülnék háztartásbeliként. -.-" Mert egyébként angolos vagyok, és az OKJ szakmám intézményi kommunikátor, na hurrá, sokra megyek vele egy osztrák iparvárosban.
Szóval ha tudsz, halassz egy szemesztert és menj vissza Magyarországra, fejezd be a sulit, ha érdemesnek tartod, és addig is ott a skype meg a többi, lesz időtök találkozni. :) Ha időben foglalsz repjegyet, még elég olcsón ki is tudnál menni látogatóba.
Na mindegy, nem akarlak meggyőzni, de én a mai fejemmel kb ezt tenném.
Hàt én ha már egyszer kimennék így, akkor megpróbálnám a legtöbbet kihozni a helyzetből.
Csak negatívumokat írtál (drága, eltévedsz, kirabolnak, stb)
Próbálj pozitívumokat találni.
Ott a nyelvtanulás (oké, jobban szereted iskolai körülmények között, de egy próbát megér).
Valaki említette a főzést. Keress helyi recepteket, élvezd, hogy felfedezhetsz új ízeket, hozzávalókat.
Párodnak meg igenis mondd meg, hogy mivel te felégettél otthon mindent, hogy támogasd, tőle is várható annyi kompromisszum, hogy legalább hétvégén felfedezitek együtt a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!