Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek volt egy pasija még tavaly, aki rám hajtott egy buliban.. En termeszetesen visszautasitottam, de undoritó módon lesmárolt. Emiatt (is) szakitottak, meg a barátnőm, egyébként nem szerette őt, de ez részletkérdés. Akkor eléggé összevesztem a fiúval, mert akkor bűnösnek éreztem magam, aztán rájöttem, hogy nem az én hibám. Azután megbeszéltük és köszönö viszonyban voltunk. 2 héttel ezelőtt ott aludtam a fiúnál, mert nem tudtam hazamenni egy buliból és megbeszéltük a múltat (bocsánatot kért). Aztán, valahogy elcsattant egy csók és még pár. Már a barátnőmnek van egy több mint fél éves komoly kapcsolata, nincs ezáltal a képben. Mondtam a fiúnak, hogy nem szabad, mert tartozom annyival a barátnőmnek, hogy ezt nem teszem meg vele. Végül eléggé összemelegedtünk és megujjazott.. Azután mondta, hogy meg akar d*gni, de azt válaszoltam, hogy nem szabad. Egyrészt a barátnőm miatt, másrészt pedig abban a pillanatban úgy éreztem, nem így akarom az elsőt.

Egy héttel utána a barátnőmnél aludtunk páran és ő is ott volt, valahogy megint előjött a dolog és megujjazott.

Nagyon bűntudatom van, mert nem vagyok szerelmes belé.. de szívesen lefeküdnék vele, mert érzem, hogy akarom. Csak mégis bennem van a tudat, hogy ezt megbánnám, a barátnőm miatt és azért mert ha mások megtudják, akkor erről fognak beszélni.

Többször voltam fiúval "majdnem" esetben, de azok közül egyikkel sem akartam. Jelent ez valamit?

16L

2013. jún. 6. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ennék egy gyrost.
2013. jún. 6. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

hogy nem szabad....

A nem szabad nem egyenlő a férfiak agyában azzal, hogy nem akarod.

Legyél egyértelmű. Egyébként pedig gyerekebb vagy, mint a korod. Szánalom. :D

2013. jún. 6. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem írtad már egyszer ki? Olyan ismerős...

Mások nem tudják meg, ha nem meséled el. A barátnőddel, ha igazi barátság, le kell ülj megbeszélni, így lesz tiszta.

2013. jún. 6. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. jún. 6. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szereted a fiút? Ha nem, akkor ne dugasd meg magadat. Ha szereted, akkor alakuljon ki közöttetek a kötődés, szeressétek egymást és élvezzétek az életet. Az oké, hogy megujjazott, de nem nyújtottál cserébe semmi ellenszolgáltatást?
2013. jún. 6. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!