Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Online zaklato ferfivel mihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online zaklato ferfivel mihez kezdjek, hogy lekopjon?

Figyelt kérdés

Zaklat egy (volt) ismerosom, minden egyes feluleten megtalal elobb-utobb, nem tudom, hogy hogyan, mert tobb email cimem van, amiket direkt csak 1-1 regisztraciohoz csinaltam, tehat nem tud egy email alapjan megtalalni, illetve tobb kulonbozo nicknevet hasznalok online, nem a rendes nevemet.

Nem egy hackerzseni, ugyhogy en nem tudom, milyen nyomozasok alapjan talalja meg ezeket a profilokat, de mar attol felek, hogy a lakcimemet is kideriti elobb-utobb, es egy nap lent talalom az ajto elott… (Nyilvan a lakcimem sehol nincs kint, es szerencsere a munkahelyen, ahol egyutt dolgoztunk anno is meg a regi cimem volt megadva, de na.)

Anno szoban jo parszor probaltam megertetni vele, hogy kopjon mar le rolam, de nem fogta fel es mar vagy egy eve nem dolgozunk egyutt es nem kommunikalunk semmilyen szinten, de meg mindig nem fogja fel.

2023. jan. 12. 10:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
7%

"Nyilvan eleve nem osztok meg semmi olyat, ami nem valo az internetre, de mas, amikor valaki direkt rad van allva es ki tudja, mi alapjan mit tud kideriteni."

Ez alapján lehet. Mondhatjuk, ha tud róla, elqrtad az életed.

2023. jan. 12. 11:16
 12/29 A kérdező kommentje:

Magamrol nem rakok ki, a videoimban is nagyon ritkan szereplek, mert nem vloggerkedem, vagy ilyesmi, talan van osszesen 4-5, amiben szerepeltem is, abszolut a teman van a hangsuly ott, nem rajtam. Kepeket szinte csak a macskamrol szoktam kirakni XD De alapbol inkabb szoveges tartalmakat a szemelyes fiokomra (Twitter), az egyeb kepes/videos oldalaim pedig szinten egy fix temarol szolnak, van ami kapcsolodik a YT-hoz, van ami elter attol.

De sehova nem posztolok szelfiket, egyeb kepeket vagy videokat magamrol.

2023. jan. 12. 11:17
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Van olyan követőd aki a különböző fiókjaidat ismeri?
2023. jan. 12. 11:19
 14/29 A kérdező kommentje:
A tobbi kovetom ugyanugy nem tudja par profilomat, csak azt, amiket ugye direkt megosztok, hogy kovessenek ott is, nem is kovet senki mas mindenhol. Van 1-2, ahol csak a kulfoldi kozosseggel tartom a kapcsolatot, de ezeket full kulon kezelem, a magyar profiljaimat nem linkelem a kulfoldiekre es forditva sem teszem.
2023. jan. 12. 11:28
 15/29 anonim ***** válasza:
20%

13

Csodálkozol, kirakod a macskád, lakásod, ha 1x is fejed, hangod, fix témáid és megtalál:DDD

Így még én is megtalállak, ha kereslek:DDD

Ismered a bölcsességet, "aki k__vának áll, az ne csodálkozzon..."

Bevállaltad, így az őrültje is jár ehhez.

Töröld magad mindenhonnan és ésszel legyél "híres" kép-hang-privát tárgyak nélkül.

2023. jan. 12. 13:22
 16/29 A kérdező kommentje:

Akkor talalj mar meg legyszi, es linkeld a profiljaim. Ha te megtalalsz par macskas kep alapjan, akkor emelem kalapom, zsenialis vagy.

Ezek szerint ugy talalt meg, hogy lementette egy macskas kepemet Facebookrol, es a google kepkereso talalatai alapjan atnezte az osszes sima, mezei cirmos macska kepenek a forrasat, amik hasonlitanak az enyemre. Valoszinu XD (Meg segitettem is direkt, hogy cirmos macskat keress.) Twitterre speciel soha nem posztoltam magamrol kepet, szoval marad a macska.

Es nem a lakasom rakom ki, azt irtam, lakason belul keszulnek a kepek, tehat nem latszodik a kornyek, azaz mondjuk a macskarol keszult kepen mondjuk latszik a szonyeg. De az illeto soha nem jart a lakasomban es Facebookon (ugye ott voltunk csak eredetileg ismerosok a multban) konkretan ketto darab kepem van feltoltve, egy profilkep, meg egy kep a macskarol, ami meg meg az elozo lakasomban keszult, tehat elmeletileg az illetonek semmi olyan kep nincs a birtokaban, ami alapjan felismerne vagy megtalalna kep alapjan az ujabbakat.

En eleg eselytelennek tartanek csak igy megtalalni valakit, akkor konnyu csak, ha valahol megadja a rendes nevet, de ha Gipsz Jakab mit tudom en lepkefing felhasznaloneven fut, es egy csokor virag a profilkepe es semmi egyeb nem utal ra, hogy o lenne Gipsz Jakab, akkor nem hiszem, hogy konnyen rabukkannek.

2023. jan. 12. 14:19
 17/29 anonim ***** válasza:
29%

A rajgongód ismeri macskád-fejed-egykori profilod-szőnyeged-egyéb bútoraidat-környéket-stílusod-témáid...stb...ne akarj már okos lenni és pláne értékesnek tűnni a látszat ellenére..., nekem nem vagy az, hogy gürizzek.

Múltkor egy marha "okos" volt egy felületen és telszáma alapján 3 perc után megvolt a címe...

Tanácsot kértél, kaptál, magadra vess, ha rajongód nem kopik le, engem nem érint;)

2023. jan. 12. 14:29
 18/29 A kérdező kommentje:
Epp errol beszelek, hogy semmit nem ismer, a macskamon es a fejemem kivul, ebbol egyedul a macska talalhato Twitteren XD A tobbin ritka a fejem. A telefonszamom meg aztan vegkepp nincs sehol megadva, a 2FA reszt leszamitva, de nyilvan azt nem mutatja sehol egyik platform sem :D
2023. jan. 12. 14:33
 19/29 anonim ***** válasza:
93%
Ez mindenképp a rendőrség hatásköre. Amit csinál, az bőven kimeríti a zaklatás fogalmát. Most még meg fogja úszni egy ejnyebejnyével (pénzbüntetés, próbára bocsátás, vagy felfüggesztett), de ha ezek után is folytatja, akkor megy a kóterba.
2023. jan. 12. 14:49
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, miket írogat neked? Mert ez nem világos! Zaklat üzenetekkel, vagy csak követi az oldalaid? Nem lehet, hogy véletlen? Vagy ennyi véletlen nincs?
2023. jan. 12. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!