Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, kezdenétek kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kezdenétek kapcsolatot egy ilyen férfivel?

Figyelt kérdés

Külsőleg sármosabb és vonzóbb, mint amit valaha remélhettél magadnak.

Belsőleg is tökéletes számodra. Kedves, humoros, okos, művelt, tanult, világlátott, házias, és közös az érdeklődési körötök is.

Anyagiak terén is nagyon rendben van. És a szakmai karrieredben is tud támogatni.

A családod imádja, ő is őket.

Viszont az elején kiköt 2 dolgot.

1.: Nem szülhetsz.

2.: Folyamatosan csalni fog. De úgy, hogy ne hozzon kellemetlen helyzetbe. Nem lesz baba, nem lesz betegség, nem viszi haza a nőket, és nem viszi olyan helyekre, ahová közösen jártok, vagy ismerősötök lehet ott

2022. okt. 26. 13:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmi esetre sem. :)
2022. okt. 26. 13:10
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

"Külsőleg sármosabb és vonzóbb, mint amit valaha remélhettél magadnak."

Látszuk, hogy nem ismered a nőket. Sose gondolnának arra, hogy X vagy Y túl vonzó. Nekik alapból jár a legvonzóbb és -sármosabb pasi 😂

2022. okt. 26. 13:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha énis csalhatom folyamatosan, akkor lehetséges 😃
2022. okt. 26. 13:15
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

De akkor mi értelme? Mintha ott se lenne neked a csávó. És te sem neki. Akkor minek a kapcsolat ha úgyse kelletek egymásnak? Látszatnak? Felesleges. 😃

2022. okt. 26. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Már rég nincsenek illúzióim, úgyhogy igen, mert ez még nem is hangzik olyan rosszul. Az 1. engem nem érdekel, a 2. pedig akkor is megtörténik, ha nem jelzi így előre, és azt is lehetne ennél rosszabbul csinálni, pl. ha megtenné az említett dolgokat. Amúgy kb. főnyeremény, inkább ilyennel lennék, mint valakivel, aki nem vonzó számomra, irritáló a személyisége, ki kell szolgálni, esetleg még le is akar húzni anyagilag stb. Olyan jó nő és szerencsés meg úgysem vagyok, hogy belefussak "Mr. Tökéletesbe", kelljek is neki, és soha ne is lépjen félre.
2022. okt. 26. 13:20
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
nem
2022. okt. 26. 13:22
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Esélye nem lenne.
2022. okt. 26. 13:34
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Soha!
2022. okt. 26. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok amúgy sem gyereket. Ha neki sem lenne baja azzal, hogy én más férfiakkal "csalom", akkor örülnék egy ilyen férfinak. Itt már ez nem megcsalás amúgy sem, hanem csak megállapodott 2 fél, hogy szexuálisan nem fogják kisajátítani egymást. Belsőleg tökéletes számomra és a szakmai karrieremben is tud támogatni - ez még a baráti körömben sem fordult elő, szóval ez olyan ritka, mint a fehér holló, erre nem mondanék nemet.
2022. okt. 26. 14:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. nem zavarna, sőt nekem alap hogy nem fogok.

A 2. viszont kizáró ok nekem, monogám kapcsolat kell vagy semmilyen.

2022. okt. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!