Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő aki megosztan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kata985 kérdése:

Van itt olyan nő aki megosztaná egy ismerős férfivel,akivel csak munka viszonyba vannak,hogy petefészek rákja van?Ez szerintem elég intim,vagyis ehhez kell egy intim,bensőséges kapcsolat,hogy ez megtörténjen.

Figyelt kérdés

#Női intimitás
2022. okt. 31. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem igazán értem hogy mi lenne furcsa ebben. Mármint azt értem ha valaki nem szívesen beszél a rákjáról olyanokkal akikkel nincs közelebbi kapcsolatban, de szerintem amire te utalsz, az elég... beteg... gondolatmenet.

Az ég világon semmi köze a petefészekráknak, és az erről való beszédnek a "női intimitáshoz".

Ez nem valami szexuális töltetű téma hanem egy súlyos betegség. Nem a dedóban vagyunk hogy minden ami a reproduktív szervekkel kapcsolatos, a szexről vagy az intimitásról szóljon.

Egy férfinak beszámolni erről pont ugyanolyan mintha egy nőnek mondaná az illető.

2022. okt. 31. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek tök különbözőek abban a tekintetben, hogy egy súlyos válsághelyzetet hogyan dolgoznak fel. Vannak olyanok, akik eltitkolják (akár még a család, barátok elől is), valaki meg világgá kürtöli. Nekem nincs ebben semmi furcsa.
2022. okt. 31. 19:41
 3/11 A kérdező kommentje:
De le lettem hurrogva...Azta.Szerintem nincs nő a földön,aki világgá kürtölné a nőiességével kapcsolatos problémáit- dolgait egy még havernak sem nevezhető férfinak.Legyen az menzesz,hüvelygomba stb.De természetesen,mindig vannak kivételek..
2022. okt. 31. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szimpla munkatársnak nem mondanám.
2022. okt. 31. 20:01
 5/11 A kérdező kommentje:
A férfiak se dicsekednek a nejük vagy az édesanyukon kívül senkinek,ha nemi bajuk,vagy prosztata gondjuk van.Most arra gondolok,hogy bemegy a srác a céghez,és elkezdi mesélni az egyik női munkatársnőjének,hogy nem áll fel neki...
2022. okt. 31. 20:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Vagy, egy csaj se mondja a legjobb fiú haverjának se,hogy azért nem megyek strandra,mert menstruálok..
2022. okt. 31. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Te krva fogyatékos vagy kérdező, ne haragudj de ez most kijött… elég ostoba vagy.

1. Amit hasonlatokat hozol, menstruáció gomba az hol egyenlő a rákkal amiben meg is lehet halni te szerencsétlen! Jobb esetben ki kell venni “csak” a petefészkét és lehet nem is lehet gyereke, ki tudja milyen stádiumban van.

A petefészek rákot elég nehéz észrevenni, külön nem is szűrik, kint ol a méhnyakrákot.

2. Mivel fel kell dolgozni, ugyan engedd már meg neki, hogy ezt így tegye, ahogy tudja. Te szánalmasabb vagy hogy egy iylen témán irt a gyakorin csámcsoszgsz, ennyire üres és szánalmas az életed?… csak mert én pl nem tudom elképzelni, hogy ha ezt meghallom, hazajöjjek, feljönnek a GYIK-re és random munkatársaim életet és a fentit ide irogassam. Ha ennyire nem lenne saját eletem lehet felkötném magam, de ha érzelmileg és agyilag is ilyen retardált szintjén lennék, plane.

3. Meg is tudom cáfolni amit írsz, haveri körből tudok más hete problémájáról is nőként.

4. Látszik hogy irigy és féltékeny vagy a kolléganődre, akinek a legkevesebb gondja most az idióta kollégái a munkahelyen. Aki ráadásul egy lapon említi a rákot a mestruacio meg hüvely gombával. Látszik h fontos sincs az életben hogy a rák miylen betegség.

Ásd el magad, itt inkább be is fejezem, mert helyette D engem kap el a szekunder szégyen… 🤢🤢

2022. okt. 31. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, velem egyszer egy férfi osztotta meg, hogy prosztata daganata van. És nem, soha nem volt semmi közünk egymáshoz a legcsekélyebb mértékben sem.
2022. okt. 31. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy, egy csaj se mondja a legjobb fiú haverjának se,hogy azért nem megyek strandra,mert menstruálok.."

Én pedig simán mondom. A menstruáció nem szégyen, nem egy titkolni való dolog. Most kezdjek el hazudni, ő meg kombinálni, hogy miért is nem megyek vhova?

2022. okt. 31. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A mentruációt simán mondom.

A fogamzásgátlót is ha szóba jön.

Nemi betegséget, nemi életet semmilyen módon nem.

Viszont a rák nem szexuális úton terjed, ergo semmi köze a nemiséghez. Pont ugyanannyira osztanám meg, mintha tüdőrák lenne. És megosztanám.

2022. nov. 1. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!