Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja? Mi értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja? Mi értelme van? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Néhány hónapja kidobott egy férfi az életéből, minden előjel nélkül, egyszer csak vett egy 180 fokos fordulatot mert ő megijedt, kihátrált és besokallt. Előtte szerintem minden rendben volt a kapcsolatban, egyikünk sem folytotta meg a másikat, ezért sem értem, hogy mitől sokallt be, még tervezte is a pár napos nyaralást.

Kértem, hogy magyarázza el, mi volt a baj velem, vagy most mi ez az egész, de nem tudott rá választ adni, csak annyit, hogy elfáradt, hiányzok neki, de besokallt. Állítása szerint nem talált mást, nem jött más a képbe. Mondogatta, hogy nem velem van a baj, hanem vele, de konkrét okot nem mondott.

Felhívtam telefonon, akkor meg olyan dolgokat vágott a fejemhez, amik nem is voltak igazak, nagyon gusztustalan módon beszélt velem. Ezekután hagytam a francba az egészet, csak felejteni akartam, megszűnt a kommunikáció köztünk, de a közösségi médiában minden képemet bekedvelte, felköszöntött szülinapomkor, de mégcsak meg sem köszöntem mert akkor is élt bennem, ahogyan a fejemhez vágta a bunkó, hazug megjegyzéseit.

Tellt az idő, kitöröltem mindenhonnan, nem lát semmit rólam. Az egyik közös ismerősünktől tudtam meg, hogy a szakítás óta havi szinten érdeklődik felőlem, van-e valakim, hogy vagyok stbstb. és neki mondogatja, hogy sajnálja, de ez az ő hibája, ő nem tud senkivel sem együtt lenni, egyedül marad. (Közben azt is megtudtam, hogy fent van egy társkereső oldalon) Mondta neki a közös haverunk, hogy ezt ne neki mondja, hanem nekem mert magam alatt vagyok, ez még tavaly volt, de azóta sem keresett meg. Azóta mégegyszer előadta a haverunknak a vergődését, hogy vele van a baj és jött a kérdéssel, hogy mi van velem.

Én meg teljesen kikészülök mert félig-meddig még reménykedek, ha másban nem is, de abban, hogy normális válaszokat kapok arra, hogy mi nem felelt meg neki, vagy honnan jött ez a hirtelen váltás annakidején. Miért nem keres meg, ha ennyit érdeklődik felőlem? Vagy ezzel is azt akarja elérni, hogy minél szarabb legyen nekem? Minek van fent a társkeresőn, ha amúgy állítása szerint egyedül fog maradni, neki nem kell senki?

Bocsánat, túl hosszú lett, de kezdek megőrülni. 42f/35n(én vagyok a nő)

2023. jan. 11. 21:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mai napig várom, hogy keressen mert egyfolytában ezen kattog az agyam, heteket bőgtem végig mert nem értem a dolgot. Miért nem lehet elhinni azt, hogy nem kell más nekem rajta kívül? Nem csaltam meg és nagyon jól éreztem magam vele, azt hittem ez fordítva is így van. Ezt a tarskeresőzését sem értem, közben meg felőlem érdeklődik, amint van rá lehetősége.
2023. jan. 12. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te tökelütött hülye vagy és egy icipici önbecsülésed sincs.

Annyira "szerelmes vagy" ebbe a rohadékba, hogy egy darab fától nem látod az erdőt. Ami óriási nagy butaság részedről.

Fejlesztésre lenne szükség érzelmileg, mentálisan, mert nagyon labilis vagy és érzelmileg többet érzel fölöslegesen egy olyan faszi iránt, aki viszont pontosan az ellenkezőjét képviseli érzelmi szinten.

Különben nem értem miért vársz válaszra, mert kaptál.

Elmondta, hogy nem veled van a baj hanem vele és persze nem szerelmes beléd.

Te mit akarod magad oda nyomni, kínálni magadat ahol nem kellesz? Komolyan ennyire kétségbeesetten viselkedik pár ember?

Az is tökéletesen világos, hogy azért van társkereson (& szexkereson) mert a nőket dugja, akik vevők rá.

Valószínűleg majdnem mindegyiket úgy bolonditsa meg mint téged és eljatsza ezt a:

"Nem te vagy a hibás én vagyok!" szerepet többször is.

Te utánad meg azért érdeklődik, mert tőled ostobább, hiszékeny libát már nem talál soha és tudja, hogy azonnal ugranál, amint szólna, hogy gyere dugni.

Óriási szánalmas vagy és ezt a jövőben lehet kamatoztatni is fogja, értsd megtart egy ideig vagy akár "örökre" de nem lesz a hűség mintaképe melletted soha, hiszen miért is tenné?

Te sem becsülöd önmagad, ő csak téged követne.

2023. jan. 12. 17:59
 13/14 A kérdező kommentje:

Igazad van, sajnos tényleg kikészültem lelkileg, ezt mások is mondták.

Tényleg be kell látnom, hogy felesleges ezen kattognom, megpróbálom végleg elengedni valahogy.

2023. jan. 12. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem valahogy, hanem elmesz szépen egy pszichológushoz, akinek kibeszeled magad ha van rá pénzed.

Ha nincs, akkor szülők, egy igazi jó barát is lehet a hallgató partnered.

Kimozdulsz, hobbikat találsz, lekotod magad, magadra koncentrálsz és idővel ha jobban leszel kezdhetsz ismerkedni más férfiakkal.

Ezt a görényt pedig semmiképp nem veszed többet figyelembe bármi is történjen!!!

2023. jan. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!