Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja? Mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
Régebben buliban csókolóztunk. De aztán későbbi találka nem jött össze, akkor hívott mikor nem volt alkalmas nekem, többször, de tulajdonképpen nem érdeklődött intenzíven, mindig én kezdemenyztem a csetet. Legutóbb nem is válaszolt. Aztán két hónap utan rám írt hogy vagyok. Két mondatos beszélgetés volt. Nem vitte tovább.2021. dec. 23. 22:18
2/9 anonim válasza:
Osztom az egyest. Unatkozott, kíváncsi volt hogy még foglalkozol e vele.
3/9 A kérdező kommentje:
De ha unatkozik, akkor miért csak két mondatot beszél? Az, hogy válaszolok neki, meg nem azt jelenti,hogy foglalkozok is vele.
2021. dec. 23. 22:46
4/9 anonim válasza:
Miért is nem? Mert vissza írtál neki,szoba álltál vele.
5/9 A kérdező kommentje:
Én válaszolok a kérdésekre, nem vagyok bunkó, hogy éltünök. És akkor ebből mi haszna volt neki? Kielégült?
2021. dec. 23. 22:54
6/9 anonim válasza:
Unatkozott, írt, de aztán mégsem voltál olyan érdekes. Keresett más unaloműzőt. Ennyi.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor kapja be, felesleges írnia. Ha nem tart érdekesnek, minek ir rám.
2021. dec. 23. 23:23
8/9 anonim válasza:
Mert unatkozott, mondom. Engedd el.
9/9 anonim válasza:
Most már tudja, hogy bármikor írhat, válaszolni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!