Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg anyát arra hogy itt aludhasson a barátnőm?
még most sem értem miért kell ehhez üres kecó? :D
és attól függetlenül, hogy "tisztességes" szándékaid vannak sem engedném el a gyerekemet. Egy kislány üljön otthon 9 max 1o után.
Én is messze következtettem, ezért elnézésed kérem. Viszont te is kicsit homályosan fogalmazol, valljuk be.
na mentem, vitát lezártam részemről
ajj de mókásak vagyunk ma este:D kérdező, nem reagálsz te kicsit túl vehemensen? leírták a véleményüket - akármilyen hangnemben is - de van benne igazság.
Én is azt hittem 15 évesen, hogy ku*vára érett vagyok, most meg nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek azon, ami voltam. egy ember nem attól lesz érett, hogy nem iszik, és nem dohányzik...úgy "maga módján".
Kérdésedre: ha meg akarok dönteni, ha nem, anyádnak igaza lehet. Először mutasd be, beszélgessenek, ismerkedjenek, ne azzal indíts, hogy itt alszik. nyilván az jut eszébe, hogy össze akartok feküdni, mégha nem is.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!