Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg anyát arra hogy itt aludhasson a barátnőm?
"maga módján fiatal"
ezt nem értem egészen, kifejtenéd? :D
A lány nem a maga módján fiatal, hanem úgy fiatal, ahogy van. 15 évesen én könyveket bújtam, tanultam, barátnőimmel sétálgattam. Már meg ne haragudj, de aki 15 évesen 3 hónap után a barátjánál akar aludni az csakis egy ri.bnc lehet! Ha ezt mondod, ha nem. Annak idején akkora pofot kaptam volna egy ilyen ötletért, hogy elment volna a kedvem egy időre az ilyesmitől.
16 évesen meg neked is lehetne jobb dolgod.
állj anyád elé az ötlettel és máris megismeri lányt:)
jó-jó nem bántalak, mert fölösleges. old meg erre a kérdésre nincs jó válasz.
"Maga módján = Nem úgy mint a mostani 15 éves hogy halálra issza magát minden kib.szott buliban, hidd el nagyobb felfogásom van mint azt hinnéd."
Maga módján semmi ilyent nem jelent...ja és te azt írtad, hogy fiatal a maga módján---azt úgy kéne érteni, hogy pl öreg, de a maga módján (saját stílusában) fiatal...
látszik milyen jó a felfogásod:))))
Továbbá, nem nem vagyok az anyád, ha az lennék Te tuti nem kéne ide írogass ilyen idétlen kérdéseket.
Harmadszor pedig édesem, nekem nem kell bizonyíts egy év múlva semmit, ha lefekszik veled, valószínű zsák a foltját megtalálta. Amúgy meg kíváncsi lennék mit jelent számodra "szeretkezés" szó. Ha erre kielégítő választ adsz visszaszívok mindent...
ja és negyedszer: Nem gondolod, hogy a hiba a te számítógépedben van, ha ezer ember egyet mond s te mást?:-S vagy azért jöttél, hogy két gyerek együtt alvásához kérd a helyeslésünket?
elég baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!