Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérjem meg anyát arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg anyát arra hogy itt aludhasson a barátnőm?

Figyelt kérdés
Ahogy ismerem, majd kérdezgetni fogja hogy őt elengedik, gyanús ez nekem.. meg hogy milyen lány az ilyen stb. stb. ezt hogyan küszöböljem ki ??!
2010. okt. 2. 21:26
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Figyelj, jobban hiszek a saját szememnek mint egy idegennek, és nem kértem hogy alkoss véleményt a barátnőmről.. kösz szia
2010. okt. 2. 21:37
 12/44 anonim ***** válasza:
0%

"maga módján fiatal"

ezt nem értem egészen, kifejtenéd? :D

A lány nem a maga módján fiatal, hanem úgy fiatal, ahogy van. 15 évesen én könyveket bújtam, tanultam, barátnőimmel sétálgattam. Már meg ne haragudj, de aki 15 évesen 3 hónap után a barátjánál akar aludni az csakis egy ri.bnc lehet! Ha ezt mondod, ha nem. Annak idején akkora pofot kaptam volna egy ilyen ötletért, hogy elment volna a kedvem egy időre az ilyesmitől.

16 évesen meg neked is lehetne jobb dolgod.

2010. okt. 2. 21:40
 13/44 A kérdező kommentje:
Anya te vagy az?
2010. okt. 2. 21:40
 14/44 A kérdező kommentje:
Különben 1 éve ismerem a szüleit : )) a lányt meg 2 éve csak most így hozta a sors... de anyáék nem ismerik:S
2010. okt. 2. 21:41
 15/44 A kérdező kommentje:
Maga módján = Nem úgy mint a mostani 15 éves hogy halálra issza magát minden kib.szott buliban, hidd el nagyobb felfogásom van mint azt hinnéd.
2010. okt. 2. 21:42
 16/44 Moszuke ***** válasza:

állj anyád elé az ötlettel és máris megismeri lányt:)

jó-jó nem bántalak, mert fölösleges. old meg erre a kérdésre nincs jó válasz.

2010. okt. 2. 21:43
 17/44 A kérdező kommentje:
De amúgy nem értem, végig bújtam ez előtt a kérdéseket, mindenki normális választ kapott, én kaptam 2 őt ha nem kevesebbet, ehelyett prédikáltok hogy mit kéne csináljak, a kérdés nem ez volt.
2010. okt. 2. 21:43
 18/44 A kérdező kommentje:
Na jó, megbántam az egész 10 percet amit itt töltöttem, sajnálom hogy, csak egy ember bírt itt normálisan válaszolni :) Ti rib.ncnak nézitek, én nem . Köszönöm a kielégítő válaszaitokat, majd írok 1 év múlva , hogy együtt vagyunk, na sziasztok jó éjt mindenkinek!
2010. okt. 2. 21:46
 19/44 A kérdező kommentje:
xD
2010. okt. 2. 21:50
 20/44 anonim ***** válasza:

"Maga módján = Nem úgy mint a mostani 15 éves hogy halálra issza magát minden kib.szott buliban, hidd el nagyobb felfogásom van mint azt hinnéd."

Maga módján semmi ilyent nem jelent...ja és te azt írtad, hogy fiatal a maga módján---azt úgy kéne érteni, hogy pl öreg, de a maga módján (saját stílusában) fiatal...

látszik milyen jó a felfogásod:))))

Továbbá, nem nem vagyok az anyád, ha az lennék Te tuti nem kéne ide írogass ilyen idétlen kérdéseket.

Harmadszor pedig édesem, nekem nem kell bizonyíts egy év múlva semmit, ha lefekszik veled, valószínű zsák a foltját megtalálta. Amúgy meg kíváncsi lennék mit jelent számodra "szeretkezés" szó. Ha erre kielégítő választ adsz visszaszívok mindent...

ja és negyedszer: Nem gondolod, hogy a hiba a te számítógépedben van, ha ezer ember egyet mond s te mást?:-S vagy azért jöttél, hogy két gyerek együtt alvásához kérd a helyeslésünket?

elég baj

2010. okt. 2. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!