Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg anyát arra hogy itt aludhasson a barátnőm?
Na szóval,
1: Nem vagyok az édesed.
2: Szeretkezés alatt mit értek? Szeretkezés alatt azt értem, hogy két szellemileg érett ember,kellő biztonsággal, úgy él szexuális életet, hogy abban érzelem is van. Ezt. Nem tetszik?
mutass két szellemileg érett 14-15éves gyereket akik dugni akarnak..:)
és kérdem én.. melyik a normálisabb?
- szellemileg marha érettnek lenni és szeretkezni más velünk egy korú gyerekkel,
- vagy szellemileg "butának" lenni és a velünk egy korú gyerekekkel játszani, lógni, sportolni?
velem is megesett valamikor 11-12 lehettem, amikor alkalmam lett volna megbaszni valakit.. és? akkor én biztos nagyon buta és éretlen voltam hogy nem tettem meg..
sőt még ciki is hogy nem éltem a lehetőséggel:( kész roncs vagyok
:((
22/f
A szellemileg érett az a 15 évesnél már úszott is...
Ha csak szórakozásból teszed fel a kérdést akkor sincs valami rendben. Szerintem minden normális épelméjű ember ezen felháborodik. Nekem ne akard bemesélni, hogy egy 15 és egy 16 éves gyerek kész ilyen felelősségteljes dologra, pláne 3 hónap után. Az meg, hogy a szülő ezt megengedi, neki sem a szellemi fittségét bizonyítja. De igen: kinek a pap, kinek a papné. Eresszétek, nekem nem fáj, tényleg:)
Ja, az édesem csak irónia volt, remélem leesett:) na minden jót, kedves "kíváncsiságból írogató"
Hú aztán Te is nagy bölcs vagy, hallod ?? Nem..
Én azt mondtam, hogy ha egyszer érettnek tartom magam arra, hogy szeretkezzek egy lánnyal, aki szeret és én szeretem, akkor megtehetném, de HÉÉÉ??? Itt ki beszélt szeretkezésről??? Ki mondta hogy meg akarom "dugni" ?? Én biztos nem. :)
"Anyával beszélgettem már ilyenekről, mondta is ha kell a kéró szóljak és ide adja"
akkor minek kell a kéró? :)) na légyszi ne nézzük egymást madárnak:D
Ja és amúgy anyukád hány évesen szült Téged? biztosan neki is odaadták valamikor a kérót:D
azt hiszem már annyi hasonló fiatalkori dugással kapcsolatos kérdés volt itt hogy már kezdem nagy ívbe leszarni a vitákat az üggyel kapcsolatba:S mert egyszer sem volt eredménye..
bocs, de én itt kiszállok... tegyétek amit jónak láttok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!