Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg anyát arra hogy itt aludhasson a barátnőm?
Okm az ígéretem betartom, a szeretkezésre választ adtál, de én a tizenévesek szempontjából gondoltam...végül is mindegy.
Na legyél jó, tudod, mindenki úgy b.ssza el az letét ahogy el akarja. Csak legalább a barátnődre gondolhatnál, ha már magadra nem.
De mint mondtam nekem nyolc mit csináltok...szóval csak tessék.
Na tehát, hogy aki most olvassa el tisztában legyen :
Én álláspontom:
Feltettem egy kérdést, erre kaptam 2-3 kielégítő választ, majd megkaptam hogy éretlen vagyok, és ha a szeretkezést eltudom magyarázni kielégítően, akkor vissza szívja az illető. Moszuke le lépett.
Várom a további válaszokat:)
Bocs , most írok választ.
Barátnőmre , gondoltam, én nem akarom őt "megb.szni" , ezt egyik mondatomban sem írtam le. Vigyázok rá 2 éve ismerem, megbízik bennem, máskülönben nem lenne velem. Azzal, hogy itt alszik, és mondjuk megnézünk egy filmet, elmegyünk valahova kajálni, azzal nem tudom miért rontom el , az én , és az ő életét is??
Kitartóan tartottátok magatokat az álláspontjaitokhoz, ezért 100%osan tisztellek benneteket, de viszont be láthatnátok, hogy olyan dolgokat következtettek, amit konkrétan nem is írtam le, és ugye nem ismerjük egymást, hogy tudjuk kinek milyen élete van. Remélem ebben egyet értetek.
Most arra várom a választ, hogy miért baszom el, azzal 2 ember életét, a sajátomat és a barátnőm életét is, hogy itt alszik nálam és semmi több?
nem bírom ki:)
[..]Most arra várom a választ, hogy miért baszom el, azzal 2 ember életét, a sajátomat és a barátnőm életét is, hogy itt alszik nálam és semmi több?[..]
hát.. ha semmi "több" akkor felőlem áldásom rátok.
és gondoltál arra hogy anyádnak előadd ezt így?
te anya, itt aludna XY, de semmi "több" nem fog történni, csak szeretnénk reggel egymás mellett ébredni, átölelve aludni stb..:)
én elhinném a kölkömnek ha hasonló szöveggel állna elő mert őszintén hangzik:D
hogy meg engedném-e azt már nem tudom...:)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!