Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a csúnya, öngyűlölő munkatársamnak, hogy végig igaza volt az ismerkedéssel és az élettel kapcsolatban? Vagy a szokásos hazugságot mondjam neki?
Kijárok külföldre dolgozni alkalmi munkára nyáron, ahol van egy magyar munkatársam, aki szintén kijár már és 5 éve találkozunk minden nyáron. Magyarországon nem szoktunk találkozni amikor itthon vagyunk. A srác sajnos tényleg nagyon csúnya, erre nincs jobb szó. Ha van mondjuk 500 ismerősöm, akkor tényleg ő a legcsúnyább köztük. Iszonyú szégyenlős is, nincsenek barátai sem, bár mi szoktunk beszélgetni a hosszú műszakok alatt vagy mert a szobáink egymás mellett vannak a szálláson. Prostinál már volt párszor és eléggé embergyűlölő is általában, mert azt mondja a nagyon ronda embereket semmibe veszik és iszonyú sok benne a frusztráció.
Mindig mondogatta nekem is ezeket, de mindig a szokásos kamu dumát mondtam neki (ezt utólag látom most már, hogy kamu és nem akkor, amikor mondtam neki), hogy tenni kell a dolgokért, küzdjön az életben, menni kell előre és hogy nem a kinézet számít. De mostanában én is sokat olvastam erről a neten, hogy valóban a vonzó külsejű embereket sokkal pozitívabban kezelik általában is az életben, vagy hogy a külső tényleg mennyit de mennyit számít a csajozásban is. Én jóképűbb vagyok, de én is mindig azt hittem hogy a dumán kell fejleszteni vagy ilyesmi, de most jutottam el arra a felismerésre, hogy tényleg mennyire a kinézet számít egy óriási részben ismerkedéskor és hogy önmagam "fejlesztésével" vagy a dumám javításával csak minimális változásokat tudok elérni, mert a legfontosabb az adott genetika. Most szégyellem magam, amiért így működik a világ és amiért ezt a srácot is mindenki hitegeti, miközben neki van igaza. Az van bennem, hogy bocsánatot kérjek tőle ha legközelebb találkozunk nyáron és elmondjam neki, hogy szerintem végig igaza volt, mert ezt szerintem még senki nem mondta neki. Vajon hogy reagálna? Mit gondolsz?
10.
Na, látod ez az, hogy itt elég sok torzítás van. Pl itt mindenkinek millió feletti fizetése van, mindenki mindenben nagyon menő és király, kiváló személyiségek és jellemrajzok mindenhol... a valóság pedig nem ez.
Mondjuk a valóság is elég undorító tud lenni, kosz és piszok mindenhol, retek cigó, csöves és bunkó karakterek minden második utcán, akár a fővárosban, akár vidéken jár az ember. Vidéken annyival jobb, hogy végiglehet menni a városon úgy, hogy nem találkozol senkivel, és ez jó.
hasonló vagyok hát fene tudja nem kell azonnal ezzel kezdeni hogy igazad volt ax ha fel jön a téma nem bizonygatni azt hogy neked van igazad.
Lehet valahol jól esne a hazugság ln is feladtam már a dolgokat de valahol mélyen legbelül még remélek. Nekem pl rosszul esne azt hiszem ha valaki azt mondaná igazad van hever ronda vagy és egyedül döglesz meg. Viszont az is idegesítene ha valaki bizonygatná azt hogy minden lehetséges meg közhelyeket pufogtatna hogy a szépség relatív.
"Viszont az is idegesítene ha valaki bizonygatná azt hogy minden lehetséges meg közhelyeket pufogtatna hogy a szépség relatív."
Mi is sajnos mindig ezt csináltuk vele egy másik munkatársammal, amikor elkezdett panaszkodni az életéről. Ezt köcsögségnek érzem, mert tényleg bármit csinálna az nem segítene.
De ez is elgondolkodtató amit írtál, hogy az emberek legbelül szeretnek hinni az ilyen hazugságokban. Jó volt a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!