Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nagyon szép csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nagyon szép csaj hirtelen valamilyen oknál fogva csúnya lenne mit csinálna?

Figyelt kérdés
Eddig kellett volna a pasiknak viszont miután elcsúnyulna senki nem állna vele szóba a pasija is kidobná!
2023. jan. 3. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem a pasikról szól az élet, még a nőké sem, bármennyire is nehéz ezt elfogadnod, kérdező.
2023. jan. 3. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Tehát akinek szép a nője, az csak a külseje miatt van vele?
2023. jan. 3. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Ennek a kérdésnek mi értelme?
2023. jan. 3. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Kétlem, hogy dobna a pasim, de ha mégis, előtte is boldog voltam, szingliként. A családi, baráti kapcsolataim megmaradnának, butább nem lennék, szóval a szakmai sikerekben is örömömet lelném. Illetve ott vannak még a hobbijaim.

/Bár nem gondolom magam annyira nagyon szépnek, csak átlagosnak, nem befolyásolja a külsőm az életem ilyen durván/

2023. jan. 3. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
98%
Ha hirtelen csúnya lenne, az valamilyen sérülés, baleset, betegség miatt történne. Aki a párját ilyen esetben elhagyna, az egy görény.
2023. jan. 3. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
14%

Pont tegnap láttam rá egy élő példát. Közép suliban egy nagyon bomba csaj volt, összejött egy sráccal 1-2 éven belül felszedett minimum 40kilót, semmi smink, ruhákat is olyanokat hord mintha még ugyan olyan alakja lenne mint régen csak most már fodrozódik a hája benne. Tisztára igénytelennek néz ki.

Régi képein 2-300 like mostaniakon 20-30..

2023. jan. 3. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem ez történt, azt leszámítva, hogy engem nem dobott ki a pasim.

19 évesen összejöttünk, akkor 60 kg voltam, formás, izmosabb testalkatom volt. 22 évesen hormonális problémák jöttek, meg otthonülős munka, és 100 kg lettem 2 év alatt. Azóta egy 20-ast sikerült már ledobnom (mondjuk ezt részben az egészségügyi állapotom javulásának köszönhetem).

Igazából én arra jöttem rá ebből, hogy "megcsúnyulni" nem a világ vége. A személyiségem ugyanolyan maradt. Nem volt olyan ember az életemben, aki 60 kg-san kedvelt, 100 kg-osan meg már nem, sőt voltak olyan emberek, akikkel ebben az időszakban ismerkedtem meg, és meg tudtak kedvelni. Én ebből arra jöttem rá, hogy a külsőm nem is akkora érték, mint ahogy azt nőként mindigis próbálták elhitetni velem. Persze nem volt jó 100 kg-osan élni, ezt belátom, de nem azért, mert nem fordultak utánam a pasik, vagy mert úgy éreztem, hogy nem kellek senkinek, hanem egyszerűen csak a komfortérzetem miatt, mert egyszerűen éreztem, hogy nem olyan egyszerű hétköznapi dolgokat megcsinálni ekkora testben, mint azelőtt.

Valószínűleg az, akit ilyen miatt dobnak, az azt fogja gondolni, hogy a külső nagyon fontos. Sajnálom, szerintem ez egy igazi szeretetkapcsolatban nem így van.

26N

2023. jan. 3. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Lenne, amelyik azt, amit a csaj a "hetedik" című filmben.

De lenne, amelyik tovább élne.

Szerintem attól függ, hogy amúgy van-e valamilye a külsején kívül.

2023. jan. 3. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:

2.

"

Tehát akinek szép a nője, az csak a külseje miatt van vele?"

Nem de a nélkül nem ismerkedett volna meg azzal a nővel!

5.

"Aki a párját ilyen esetben elhagyna, az egy görény."

Hát engem dobtak ez miatt!

Egy csaj volt: mondd hogy micsoda, újból!

7.

Huh hát az már biztos hogy nem az iq-d miatt vannak veled,

"voltak olyan emberek, akikkel ebben az időszakban ismerkedtem meg, és meg tudtak kedvelni. Én ebből arra jöttem rá, hogy a külsőm nem is akkora érték"

Na mármost azzal ugye tisztában kéne lenni hogy itt szexuális vinzalomról nincsen szó!

"

szerintem ez egy igazi szeretetkapcsolatban nem így van.

26N"

Ezt azoknak a nőknek el tudnád magyarázni akik egy csúnya pasival nem jöttek össze mert rondán néz ki?

2023. jan. 3. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy érted ha hiányozna mondjuk az egyik lába?
2023. jan. 4. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!