Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya vagyok vagy mi?
Figyelt kérdés
Aki tetszik, ma bemutatott a jegyesének, és olyan kínos volt, felálltam hogy pusziszkodjunk, ami után a csaj a szívére tette a kezét, és azt mondta (de úgy, hogy sokan figyeltek és hallották), hogy kicsit megijedt, mikor megtudta, hogy (párja neve) barátilag közelebb került egy nőhöz, de most megnyugodott. Először mosolygotam, mondtam örülök, de aztán leesett, hogy ezzel rohadtul leoltott külsőre, nem? Hisz mivel akkor még egy szót sem váltottunk, aligha a személyiségem miatt nyugodott meg... Lerondázott magyarul, vagy tévednék?
2022. dec. 11. 21:50
1/10 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, miért kell olyan bunkónak lenni egyből... Lehet mégiscsak féltékeny... Lehet is, mert tényleg tetszik a párja...
2022. dec. 11. 21:51
2/10 anonim válasza:
Figyelj, egy rivális nőt mutatott be neki a párja. Szerinted mit reagált volna? :D
Amúgy kép nélkül, nem sok mindent lehet mondani.
2022. dec. 11. 21:53
3/10 anonim válasza:
Duplán megnyugodhat, lassú is vagy.
Amúgy meg mit akarsz egy vőlegénytől?
2022. dec. 11. 21:54
4/10 anonim válasza:
Remélem azért finoman visszaadtad a bókot.
Amúgy igen ez elég kemény beszólás volt részéről.
2022. dec. 11. 21:59
5/10 anonim válasza:
Ha nem is vagy csúnya, egyértelműen jelezte, hogy nem tekint versenytársnak.
2022. dec. 11. 22:05
6/10 anonim válasza:
Ennyi alapján nem tudjuk megmondani, hogy csúnya vagy-e. (bár nem valószínű)
Viszont az biztos, hogy ő azt gondolja rólad, hogy érted nem hagyná el őt a vőlegénye.
2022. dec. 11. 22:09
7/10 anonim válasza:
Ez csak egy szimpla mérgező megjegyzés volt a csaj részéről, és úgy látszik, betalált...
Egyáltalán nem biztos, hogy csúnyának tart, lehet, hogy csak azt akarta elérni, hogy szrul érezd magad.
2022. dec. 11. 22:24
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül ezért mondta, arra is érthette, hogy ha bemutatott téged neki, akkor nincs mit titkolnia.
2022. dec. 11. 22:47
9/10 anonim válasza:
Érdekes hogy #8-on kívül az az eshetőség senkinek nem fordult meg a fejében, hogy azért mutatta be a kérdezőt a srác a menyasszonyának, hogy elejét vegye bármiféle titkolózásnak. A lány meg, nos igen, felmérte a terepet, vagy így vagy úgy.
2022. dec. 11. 23:16
10/10 anonim válasza:
A jó hírem, hogy te nem ezzel a nővel akarsz összejönni, hanem a pasijával. Tehát nem számít, hogy ő szépnek tart-e.
A másik jó hírem, hogy a nőknek általában fogalmuk sincs, hogy ki jelent veszélyt a kapcsolatukra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!