Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők! Nektek milyen pasik szoktak udvarolni?
Akadnak jó pasik is, rendezett életvitellel?
F/31
Nem tudom, hogy a te szemedben rondának számítok-e, de rám írt pár...
- Esztétikailag nem túl kiemelkedő férfi
- Nálam 20-30 évvel idősebb férfi, amolyan "te még fiatal vagy, én vagyok a rangidős, nem utasíthatsz vissza" stílusban
- Pasik, akik konkrétan 13-nak néztek (23 vagyok, a profilképemen 18, és elég fiatalos arcom van) és annak hitében kezdtek el szexuális dolgokat ajánlani, őket fel is nyomtam
- Pasik, akik amúgy eskü jóképűek voltak, a feltöltött képeik is egész normális személyiségre engedtek következtetni. Aztán csak annyi telt tőlük, hogy "szia baszunk" vagy eleve péniszképpel köszönt.
Ha egy kicsit is odatennék magukat, szerintem sikert sikerre tudnának halmozni, de nem :/
Ez persze csak az "érdekes" kategória. Helyes, jól kinéző, írásuk alapján kedvesnek és értelmesnek tűnő embörkék is írtak már rám, és őket tisztelem is ezért :) Sajnos belőlük jóval kevesebb van, mint a fent felsoroltakból.
Érdekes kérdés amúgy.
Én magamat csúnya ámbár igényesnek tartom. Tehát oké, hogy egyes adottságaimon nem tudok változtatni, de megpróbálom a maximumot kihozni így is magamból.
Nálam az utcán összesen 5x próbálkoztak be. Érdekesség, hogy ebből három alkalomnál 18 alatti voltam és a bepróbálkozó 60 feletti.
Egyszer történt még olyan, hogy kb. 35-40 körüli próbálkozott be, ott szintén 18 alatt voltam.
Illetve még egyszer történt, hogy immáron huszon évesen egy korombelinek tűnő próbált meg ismerkedni csak egy nagyon kínos szituáció kerekedett ki belőle, mert pont egy ismerősömmel beszélgettem közben a villamoson és ez a csávó beállt közénk konkrétan és a 4/6-os heringpartiját próbálta kihasználni arra, hogy közelembe lehessen.
Úgyhogy ha összstatisztikát akarnék leírni, azt mondanám, hogy főleg idősebb korosztály próbálkozott eddig be.
Egyébként azóta lett párom, társkeresőn ismerkedtünk meg. Fura, viszont ott nem éreztem magam különösebben csúnyának mert napi több száz üzenetet kaptam - tény, volt ami kritikán aluli. De talán ez a hátránya a társkeresőnek: élőben nem látjátok egymást, nem egy realisztikus arcot kapsz vissza hanem az illető legelőnyösebb selfie-ét. Biztos vagyok benne, hogy élőben rosszabbul nézhetek ki mint azokon a képeken amiért nem próbálkoztak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!