Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kormány meglépné azt, hogy a család politika miatt fellépne a nők válogatása ellen és esetleg nemzeti konzultációt, plakát hadjáratot indítana erről?
Mint pl.: Zavarja e önt az, hogy a nők nem adnak elég esélyt kétségbe esett honfitársainknak?
Zavarja e önt az, hogy a feminizmus arra propagálja a nőket, hogy nagyszerű a szingli élet?
És egyéb hasonlóságok.
Dollárjel!?
Én vallalom!!! Örömmel! De akkor a legyen mondj CAD dollárjel is, aminek a jelenrese:
"Nő vagyok, tettem azért hogy többé-kevesbé jól keressek, legyen autóm, lakásom, normális fozetésem, csak ugyanazt várom el, amit én is letettem az asztalra"
- Legalabb az ilyen csóró mamahoteles hulyek elkerulnek, es nem pocsekolom rád az időt
Csak azért beszélsz ilyeneket, mert vmiert nem vagy sikeres a kimondottan szép, csinos és fiatal lányoknál.Mert nyilván csakis az számít ninek6a te szemedben.
Ha jó pasi lennél akire ragadnak a nők,hidd el nem így látnád a dolgokat. Tehát hülyeséget beszélsz, mert az nem a valóság,csak a te szemszögedből.
Hasonlo borzalomtol menekultem meg en is meg korabban,mint a kerdezo.
Ez egy szemszog,nem a teljes valosag. Annyi valosag letezik=ahany fő ember letezik!
Ez jo 🤣🤣
-Zavarja e Ont hogy a ferfiak f*snak elkotelezodni?
-Zavarja e Ont es a csaladjat,hogy eletkeptelen ferfiak a gyerekszobajukban lakva 35 evesen sirnak,hogy minden no egy penzehes Q*
🤣🤣
"Olyan nem létezik, hogy választhatna egy nő egy megbízható kedves srácot, de inkább a megbízhatatlant választja és majd szépen padlóra kerül?"
Az irományodból nekem nem az jön le, hogy te vagy a megbízható, kedves srác.
46
Szerintem se! Inkább olyannak, aki kap végre egy puncit és ezen felbuzdulva akar majd egy másikat is, jobbat kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!