Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a kormány meglépné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kormány meglépné azt, hogy a család politika miatt fellépne a nők válogatása ellen és esetleg nemzeti konzultációt, plakát hadjáratot indítana erről?

Figyelt kérdés

Mint pl.: Zavarja e önt az, hogy a nők nem adnak elég esélyt kétségbe esett honfitársainknak?

Zavarja e önt az, hogy a feminizmus arra propagálja a nőket, hogy nagyszerű a szingli élet?

És egyéb hasonlóságok.

2023. jan. 4. 22:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
90%

Dollárjel!?

Én vallalom!!! Örömmel! De akkor a legyen mondj CAD dollárjel is, aminek a jelenrese:

"Nő vagyok, tettem azért hogy többé-kevesbé jól keressek, legyen autóm, lakásom, normális fozetésem, csak ugyanazt várom el, amit én is letettem az asztalra"

- Legalabb az ilyen csóró mamahoteles hulyek elkerulnek, es nem pocsekolom rád az időt

2023. jan. 5. 09:07
 42/47 anonim ***** válasza:
86%

❤❤👍

2023. jan. 5. 09:09
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért beszélsz ilyeneket, mert vmiert nem vagy sikeres a kimondottan szép, csinos és fiatal lányoknál.Mert nyilván csakis az számít ninek6a te szemedben.

Ha jó pasi lennél akire ragadnak a nők,hidd el nem így látnád a dolgokat. Tehát hülyeséget beszélsz, mert az nem a valóság,csak a te szemszögedből.

2023. jan. 5. 10:06
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Itt az a probléma, hogy te őrült vagy, nem az, hogy a nők válogatósak.
2023. jan. 5. 22:07
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlo borzalomtol menekultem meg en is meg korabban,mint a kerdezo.

Ez egy szemszog,nem a teljes valosag. Annyi valosag letezik=ahany fő ember letezik!

Ez jo 🤣🤣

-Zavarja e Ont hogy a ferfiak f*snak elkotelezodni?

-Zavarja e Ont es a csaladjat,hogy eletkeptelen ferfiak a gyerekszobajukban lakva 35 evesen sirnak,hogy minden no egy penzehes Q*

🤣🤣

2023. jan. 5. 23:36
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nem létezik, hogy választhatna egy nő egy megbízható kedves srácot, de inkább a megbízhatatlant választja és majd szépen padlóra kerül?"

Az irományodból nekem nem az jön le, hogy te vagy a megbízható, kedves srác.

2023. jan. 6. 11:58
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

46

Szerintem se! Inkább olyannak, aki kap végre egy puncit és ezen felbuzdulva akar majd egy másikat is, jobbat kipróbálni.

2023. jan. 6. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!