Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kormány meglépné azt, hogy a család politika miatt fellépne a nők válogatása ellen és esetleg nemzeti konzultációt, plakát hadjáratot indítana erről?
Mint pl.: Zavarja e önt az, hogy a nők nem adnak elég esélyt kétségbe esett honfitársainknak?
Zavarja e önt az, hogy a feminizmus arra propagálja a nőket, hogy nagyszerű a szingli élet?
És egyéb hasonlóságok.
Szerinted a fidesznek nincsenek női szavazói?
Ostoba..
30! Te igen okos! A "Te" is nagybetűvel van!
"A személyes névmások nagy betűvel írása nem helytelen! A szabály szerint a tisztelet kifejezése esetén ALKALMAZHATÓ!
" Tehát te is egy anyagis pics@ vagy."
Ha azért vagyok anyagias pics, mert jól keresek és nem kell olyan, aki 200at keres, akk oké, az vagyok. De nem fogok nyomorogni. Érdekes eddig is találtam olyat, aki tetszik, viszonylag jól keres és egy hullámhosszon vagyunk, szeretem mert jó ember és igazi társ! És ha közbe történik vele valami nem "rakom ki", hanem segítem!
Nem fogok azért nem elmenni pl egy jót enni, mert a páromnak nincs rá pénze hó végén, nekem meg van!
És még igyse várok el annyi fizetést, kint ami nekem van!
Ismerni meg nem ismersz! Segítettem már ki barátokat (akik tényleg azok!) kérdés nélkül, állatmenhelyekre rendszeresen viszek tápot. Árva gyerekeket is segítek elég sokszor! Úgyh ennyit arról milyen ember is vagyok!
Nekem is ment rosszul, de nem vártam senkitől semmit, hanem tettem eleget, h jobb legyen.
Ti meg itt pocsogtok. Érdekes anno gyárban is voltam és szinte minden valamirevaló normális férfinak volt nője. Csak az ilyen állandó nyafogoknak nem.
Társkeresőn egy normális mondatot nem tudtak leírni sokan, 0 kommunikációs készség.
Írtam azt is, h az is fontos, h érzelmileg ugyan azon a szinten legyünk...persze azt a puffogástól nem vetted észre. Avval aki még nyavalyog meg sajnálja magát nem egy szinten vagyunk. Ilyen még barátnak se kell, mert energiavámpirok!
Majd ha Tese se nézel semmit azon kívül, h valaki normálisan (pl munkanélküli és nem is dolgozik, vagy ragyás a bőre, van vagy 110 kiló), akk lehet dumálni.
"Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg munkának olyan ára is van, hogy akik rengeteget dolgoznak több esélyük van arra, hogy megbetegedjenek, rákos betegség kockázata is megnől."
Ha meg csóró vagyok, akkor idegeskedek azon, h hol lakom, mit eszek hó végén, miből fizetem a rezsit, sztb... Ha ezen nem kell idegeskedni, az már fél egészség.
De nem fogom itt fejtegetni, nem tartozom Neked se magyarázattal. Azért, h jobb legyen az életed meg Te felelsz, nem más!
N 30
Nem hiszem el, hogy a kérdező nem troll. Biztos vannak ilyen barmok a világban, hiszen nagy az Isten állatkertje, de nehéz elhinnem, hogy ilyen nyíltan vállalná magát egyik is.
Mindenesetre én speciel szarul keresek, pedagógus vagyok. Keresem a tovább lépés lehetőségét, mert itt maradni sajnos öngyilkosság. Szóval, még csak jól sme kell keresni ahhoz kérdező, hogy lássa az ember a pénz jó oldalát.
Az, amit te várnál, hogy attól, aki megdolgozott érte, vegyék el, mert te lusta vagy dolgozni nonszensz. Ilyen még a régi gyűjtögető, nomád "társadalmakban" se volt. Aki nem dolgozik, ne is egyék tartja a mondás. Aki annyira hajlandó, hogy a minimumot tegye bele és még hangosan elégedetlenkedik is, az megérdemli, hogy el legyen verve a vályútól.
Minden embernek a kezében van az élete, a sorsa. Az, hogy te segget törölsz vele, ahelyett, hogy arannyá változtatnád, épp úgy a te döntésed, mint bármi más. A döntéseknek pedig ára van.
Viszont az tök pozitív, hogy körbeértünk. Neked nem kell olyan, aki normálisan áll a munkához, így gondolom érthető, ha ez fordítva is igaz. Itt is érvényesül a hasonló a hasonlóval elv.
Először:
Egy konzultációs baromságot sem töltöttem ki és küldtem vissza, egy ilyennel sem tennék kivételt. Épp olyan marhaság, mint a korábbiak.
Másodszor:
Egy percig se hidd Kérdező, hogy a kormány bármit is tenne az érdekedben. Ha eddig nem tapasztaltad volna meg, amit lehet, csak elveszi és még alád is rúg.
Harmadszor:
A hozzászólásaid kellőképp unszimpatikus, gusztustalan jellemű rohadék képét vetítik mindenki elé rólad. Nem vagy szerethető, sőt!
Negyedszer:
Eszedbe se jusson még egyszer "férfi társaimnak" nevezni a normális férfiakat! Sértő és felháborító ránk nézve. Te nem vagy férfi, csak egy nyivákoló, pusztulat jellemű incel hisztihuszár, elhatárolódunk tőled és minden hozzád hasonló nyomoronc incel masztimatyitól.
Vergődhetsz nyugodtan tovább, újat nem fogsz tudni mondani. Nem érdemlitek meg, hogy barátnőtök legyen, legalábbis a jelenlegi mentalitásotok alapján nektek csak az esti sörgőzös bánatrecska való. De hiszek abban, hogy bárki képes jó irányba változni, ha akar. Amint levedlitek az incel mentalitást és tesztek magatokért, a férfitársadalom visszafogad titeket. Hosszú munka lesz, de magatokat fúrtátok ebbe a pöcébe, nektek is kell kimásznotok belőle.
Nem keresek sokat. (Netto 665) de olyan érdekes, hogy az "anyagi javak elosztása mellett" valahogy mindog azok vannak, akil b*sznak dolgozni/tanulni! Rengetege tanultam azért, hogy eddig eljussak, pedig ez nem is nagy teljesitmeny. (1 diploma, 3 nyelvismeret, saját lakás, autó) ez a minimum szint, amit illik elérni (SZERINTEM) 30felett.
És egyáltalán nem baj, hogy SZERINTED, nem! Ha te nem akarod ezt megadni, majd megadja ezér másik férfi! De mehogymár b+ ne legyen beleszólásom abba, hogy kivel állok ossze, es kivel nem !!!!😳 Nem nézlek le azért, mert nem veszed komolyan az életet, csak simán nem kezdek veled! Neked igy jó, csináld! De aki szorgalmas, tesz a jövöjéért, attol ne akard elvenni a javait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!