Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kormány meglépné azt, hogy a család politika miatt fellépne a nők válogatása ellen és esetleg nemzeti konzultációt, plakát hadjáratot indítana erről?
Mint pl.: Zavarja e önt az, hogy a nők nem adnak elég esélyt kétségbe esett honfitársainknak?
Zavarja e önt az, hogy a feminizmus arra propagálja a nőket, hogy nagyszerű a szingli élet?
És egyéb hasonlóságok.
10 nem, mer azt már nem érem meg.
Amúgy meg poén volt!
De a kérdés úgy brmsg, ahugy van.
"fasiszta módon kikosarazzátok"
Szegénykém, elmorzsolok érted pár könnycseppet.
"többet vártok el a férfiaktól, mint amit nyújtani tudtok"
"miért kell elvárni ugyanazt a szintet"...
Mivan?
Nem vetem meg, de mint pár nem kell és pont! Van különbség!
Szeretet, aki hasonlóan áll, mint Én azt is szeretetem nem? Csomó konfliktus van abból ha az egyik vagy anyagilag vagy érzelmileg nem egy szinten van valakivel.
Persze, Te nem nézed a külsőt, ha buta valaki, stb...
"Az erősebb kutya bszk! Ez régen is így volt, most is és így is lesz!"
Nem férfi vs nő, hanem aki "erősebb" az nyer mindig.
Mellesleg ha valaki senkinek nem kell, nem mindenki a hülye.
Milyen jogon szabnád meg, ki kit választhat és mi alapján?
Mindenki csinál, amit akar.
És nem kell egy érzelmi roncs (kétségbeesett...), Én is voltam az, nem mástól vártam a csodát meg a megoldást. Rendbe raktam magam és nem, nem kell olyan aki visszahúz.
A sok picsogás helyett inkább kezdjetek magatokkal valamit, h jobbak legyetek.
"Meg kéne belyégezni titeket mondjuk dollár emblémával, hogy ezeket a nőstényeket kerülni kell. Aztán, ha jókislányok lesztek le kerül."
Nem nekem szól a komment, de válaszolnék.
NAGYON sokat tanultam, keményen dolgozom, hogy jól élhessek. Ezt szeretem kiélvezni, wellnessbe járni, nyaralni, jó helyeken enni, programokra járni.
Ha pl 10 év házasság után a férjem valamiért rosszabbul keresne, simán fizetném a részét.
Ismerkedés alatt, kapcsolat elején viszont nem fogok havi százezreket költeni valakire, akivel lehet semmi komoly nem lesz.
Egyedül vagy barátnőkkel programozni, nyaralni miközben van valakim, az meg milyen már...
Volt rá példa, sok konfliktust szült. Minek megyek, miért oda? Biztos lesznek pasik, ki tudja mit csináltam, ott illegetem magam bikiniben a tengerparton, stb... tele volt komplexusokkal.
Többet nem megyek ilyenbe bele.
Semmi lenézés vagy anyagiasság nincs ebben. Öcsém, akit a világon a legjobban imádok burkoló. Na őt szívesen viszem bármikor bárhova.
Friss kapcsolatban viszont igenis fontos, hogy legalább nagyjából hasonlóan tudjunk költeni a dolgainkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!