Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért reklámozzák ennyire...

Miért reklámozzák ennyire vadul a nemzeti konzultációt? Ma csak a 4. féle reklámot láttam. Érdekes erre van pénz, az infláció megállítására nincs.

Figyelt kérdés

Érthető ha az embereket nem érdekli a nemzeti konzultáció, én el sem olvastam a kérdéseket sem, mert gondolom undorító provokatív kérdések vannak mint amilyenek eddig is voltak minden nemzeti inzultációban.

De ennyire szarul áll a szénájuk, ilyen kevesen töltötték ki? Ebből is látszik, hogy mennyien hiszik el hogy a szankciók miatt van az infláció, amikor mindenki tudja már lassan, hogy nálunk még Ukrajnánál is sokkal nagyobb a "háborús" infláció. Nyugaton meg szinte semmi.

A Fidesz mégis hülyének akar nézni minél több embert, ezért reklámozza ilyen vadul annak a szarnak a kitöltését, az adófizetők pénzét beleölve, ahelyett hogy azon gondolkoznának, miért nálunk a legmagasabb az infláció Európában?

2022. nov. 30. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Tökéletesen látod a helyzetet, kérdező. Csak azt nem értem, mi lep meg ezen? Ez egy ilyen rezsim.
2022. nov. 30. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az a kedvencem amikor büszkén elmondják, hogy már valami 400 ezren kitöltötték... Még a Fidesznyiket sem érdekli az egész.
2022. nov. 30. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Hozzánk a levelet sem dobták be a konzultációról, pedig fideszes város. Nem azért mondom, mert konzultálni akarok, tudom, hogy elérhető a neten is.
2022. nov. 30. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Én kaptam és már vágtam is a kukába :) Erre van értelme a pénzt költeni.
2022. nov. 30. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Egy idős néni feladta, de hogyan, áthúzott mindent. A szomszédban lakik, azt mondta, Sz* rá, ha ennyi a gázszámla.
2022. nov. 30. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg jobban ment minden addig lehetett ezzel játszani, de most inkább mindenkit a megélhetés foglalkoztatja. Főleg azon alancsonyabb rétegeket akik eddig fogékonyak voltak a hülyeségre.
2022. nov. 30. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni fideszesek biztos bevédik ezt is, mint minden értelmetlen pénzszórást.
2022. nov. 30. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem az a kedvencem amikor büszkén elmondják, hogy már valami 400 ezren kitöltötték..."

Mondjuk ez a N.K. a saját sírját ásta meg. Aki értelmes, az mára már tisztában van vele, hogy propaganda az egész. Aki meg olyan mulya, hogy még mindig hisz nekik, az meg arra sem képes, hogy normálisan kitöltse és feladja.

2022. dec. 1. 01:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a jelenleg felmutatható "eredmények" azt támasztják alá, hogy kidobott pénz kategóriás történet.
2022. dec. 2. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem baj, a botok elvégzik a szavazók helyett a munkát :D Összebotolnak kétmilliót most hirtelen egy hét alatt, azzal már lehet villogni pürszelben.
2022. dec. 2. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!