Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért reklámozzák ennyire...

Miért reklámozzák ennyire vadul a nemzeti konzultációt? Ma csak a 4. féle reklámot láttam. Érdekes erre van pénz, az infláció megállítására nincs.

Figyelt kérdés

Érthető ha az embereket nem érdekli a nemzeti konzultáció, én el sem olvastam a kérdéseket sem, mert gondolom undorító provokatív kérdések vannak mint amilyenek eddig is voltak minden nemzeti inzultációban.

De ennyire szarul áll a szénájuk, ilyen kevesen töltötték ki? Ebből is látszik, hogy mennyien hiszik el hogy a szankciók miatt van az infláció, amikor mindenki tudja már lassan, hogy nálunk még Ukrajnánál is sokkal nagyobb a "háborús" infláció. Nyugaton meg szinte semmi.

A Fidesz mégis hülyének akar nézni minél több embert, ezért reklámozza ilyen vadul annak a szarnak a kitöltését, az adófizetők pénzét beleölve, ahelyett hogy azon gondolkoznának, miért nálunk a legmagasabb az infláció Európában?

2022. nov. 30. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amúgy összességében tök mindegy az eredmény. Már most úgy kampányolnak hogy "már 700 ezren kitöltötték". Könyörgöm az az országnak alig 7%-a.

Ha csak 10 ember töltené ki azt is végtelen sikerként értékelnék és arról szólna minden hogy az ország megint mellettük áll és felhatalmazza őket, hogy azt csináljanak amit akarnak. Csak hát az ország már leszarja mert amúgy is pont azt csinálnak amit akarnak.

2022. dec. 2. 10:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Erre mondták mifelénk a régiek: JÓ ÁRÚNAK NEM KELL CÉGÉR!

Minél rosszabb a portéka, annál többet kell dicsérni, hogy megvegyék az emberek.

A fidesz tudja, hogy a portékája rohad - ezért tol ekkora propagandát köré, ennyi pénzből.

Ti meg fizetitek - s a hülyék veszik mint a cukrot!

2022. dec. 2. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!